vercetti Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Beğeniler 103 7 Mayıs 2024 #1 Önceden oyunu oynamıştım; ama böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Dosya Ekleri Ekran_Goruntusu_11.webp 78,5 KB · Görüntüleme: 286
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 7 Mayıs 2024 #11 vercetti dedi: Kapattım hocam yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... FSR kapat, ayarları değiştirmeyi deneyebilirsin Ultra ise high çek mesela. Artı 0 Eksi
vercetti dedi: Kapattım hocam yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... FSR kapat, ayarları değiştirmeyi deneyebilirsin Ultra ise high çek mesela.
KS KS vercetti Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Beğeniler 103 7 Mayıs 2024 #12 487 dedi: FSR kapat, ayarları değiştirmeyi deneyebilirsin Ultra ise high çek mesela. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanıyordum hocam ondan kaynaklı olabileceğini düşündüm FSR, XeSS, FXAA, TAA'u hepsini denedim yine işe yaramadı. Ultra ayarlardan yükseğede çektim yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
487 dedi: FSR kapat, ayarları değiştirmeyi deneyebilirsin Ultra ise high çek mesela. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanıyordum hocam ondan kaynaklı olabileceğini düşündüm FSR, XeSS, FXAA, TAA'u hepsini denedim yine işe yaramadı. Ultra ayarlardan yükseğede çektim yine olmadı.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 7 Mayıs 2024 #13 vercetti dedi: DLSS kullanıyordum hocam ondan kaynaklı olabileceğini düşündüm FSR, XeSS, FXAA, TAA'u hepsini denedim yine işe yaramadı. Ultra ayarlardan yükseğede çektim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Next gen sürümü ise eski sürüme geçiş yapın belki düzelir. Artı 0 Eksi
vercetti dedi: DLSS kullanıyordum hocam ondan kaynaklı olabileceğini düşündüm FSR, XeSS, FXAA, TAA'u hepsini denedim yine işe yaramadı. Ultra ayarlardan yükseğede çektim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Next gen sürümü ise eski sürüme geçiş yapın belki düzelir.
KS KS vercetti Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Beğeniler 103 12 Mayıs 2024 #14 Oyun bu video da olduğu gibi hala, daha çok su yakınında bu şekilde görünüyor. Eski sürüme geçtim; ama hala aynı. Bu sebepten bilgisayara format attım; ama yine de işe yaramadı. Dosya Ekleri Ekran_Goruntusu_11.webp 78,5 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleme: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Oyun bu video da olduğu gibi hala, daha çok su yakınında bu şekilde görünüyor. Eski sürüme geçtim; ama hala aynı. Bu sebepten bilgisayara format attım; ama yine de işe yaramadı.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 12 Mayıs 2024 #15 Vİdeo ile yaşadığının sorunun uzaktan yakından bir alakası yok. Sorun paylaştığın ekran görüntüsündeki gibiyse önerilen birkaç çözüm şu şekilde: AA kapatın + Max sharpening + Depth of field kapatın. Dinamik Ölçeklendirme açıksa kapat. DLDSR x2.25 + DLSS Quality deneyebilirsin. Motion Blur, Blur, Bloom, Depth of Field, Chromatic aberration, Vignetting ve Camera lens efektlerini kapat. Yine olmazsa DX11 ile aç oyunu ve AA olarak da TAAU kullan. Artı 0 Eksi
Vİdeo ile yaşadığının sorunun uzaktan yakından bir alakası yok. Sorun paylaştığın ekran görüntüsündeki gibiyse önerilen birkaç çözüm şu şekilde: AA kapatın + Max sharpening + Depth of field kapatın. Dinamik Ölçeklendirme açıksa kapat. DLDSR x2.25 + DLSS Quality deneyebilirsin. Motion Blur, Blur, Bloom, Depth of Field, Chromatic aberration, Vignetting ve Camera lens efektlerini kapat. Yine olmazsa DX11 ile aç oyunu ve AA olarak da TAAU kullan.