vercetti Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Beğeniler 103 7 Mayıs 2024 #1 Kedicik dedi: 11'e geçip denedin mi hiç? 12'deyken RT Ultra grafiklerde de mi aynı sorun var? Genişletmek için tıkla... 11 ve 12 de ultra ayarlarda denedim hocam sorun devam ediyor. 487 dedi: Next gen sürümü ise eski sürüme geçiş yapın belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam onu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024
Kedicik dedi: 11'e geçip denedin mi hiç? 12'deyken RT Ultra grafiklerde de mi aynı sorun var? Genişletmek için tıkla... 11 ve 12 de ultra ayarlarda denedim hocam sorun devam ediyor. 487 dedi: Next gen sürümü ise eski sürüme geçiş yapın belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam onu?
Çözüm Kedicik 7 Mayıs 2024 vercetti dedi: Nasıl yapacağım hocam onu? Genişletmek için tıkla... Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: 1. GOG Galaxy'deki "Yüklü" bölümünüze gidin. 2. The Witcher 3: Wild Hunt'ı seçin ve Kurulumu Yönet → Yapılandır... 3. Beta Kanallarını "Classic" olarak değiştirin. 4. Otomatik güncellemeler seçeneğini devre dışı bırakın, tercih ettiğiniz sürümü seçin ve Tamam'a tıklayın. Genişletmek için tıkla...
vercetti dedi: Nasıl yapacağım hocam onu? Genişletmek için tıkla... Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: 1. GOG Galaxy'deki "Yüklü" bölümünüze gidin. 2. The Witcher 3: Wild Hunt'ı seçin ve Kurulumu Yönet → Yapılandır... 3. Beta Kanallarını "Classic" olarak değiştirin. 4. Otomatik güncellemeler seçeneğini devre dışı bırakın, tercih ettiğiniz sürümü seçin ve Tamam'a tıklayın. Genişletmek için tıkla...
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 7 Mayıs 2024 #2 vercetti dedi: Nasıl yapacağım hocam onu? Genişletmek için tıkla... Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: 1. GOG Galaxy'deki "Yüklü" bölümünüze gidin. 2. The Witcher 3: Wild Hunt'ı seçin ve Kurulumu Yönet → Yapılandır... 3. Beta Kanallarını "Classic" olarak değiştirin. 4. Otomatik güncellemeler seçeneğini devre dışı bırakın, tercih ettiğiniz sürümü seçin ve Tamam'a tıklayın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
vercetti dedi: Nasıl yapacağım hocam onu? Genişletmek için tıkla... Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: 1. GOG Galaxy'deki "Yüklü" bölümünüze gidin. 2. The Witcher 3: Wild Hunt'ı seçin ve Kurulumu Yönet → Yapılandır... 3. Beta Kanallarını "Classic" olarak değiştirin. 4. Otomatik güncellemeler seçeneğini devre dışı bırakın, tercih ettiğiniz sürümü seçin ve Tamam'a tıklayın. Genişletmek için tıkla...
KS KS vercetti Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Beğeniler 103 8 Mayıs 2024 #3 Kedicik dedi: Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Eki Görüntüle 44225 Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam geç cevap veriyorum. Dediğiniz gibi yapıp classic olanı seçtim, oyunu tekrar indirmeye başladı. Oyun inince işe yarayıp yaramadığı hakkında sizi bilgilendireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Steam'e girip Witcher 3'e sağ tıkladıktan sonra "Özellikler..." de ve "Betalar" bölümüne gelip "Classic" olanı seç. Eki Görüntüle 44225 Bu arada GOG Galaxy için de bu adımları yapabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam geç cevap veriyorum. Dediğiniz gibi yapıp classic olanı seçtim, oyunu tekrar indirmeye başladı. Oyun inince işe yarayıp yaramadığı hakkında sizi bilgilendireceğim.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 9 Mayıs 2024 #4 Eğer bir indirme başladıysa şu an açılmış olan konu çözülmüş. Bulanıklık sorunuyla ilgili gelişmeleri bu konuya yazabilir misin? Witcher 3 Çift ve Bulanık Görüntü Sorunu Önceden oyunu oynamıştım; ama böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebilirim bu sorunu? techolay.net Artı 0 Eksi
Eğer bir indirme başladıysa şu an açılmış olan konu çözülmüş. Bulanıklık sorunuyla ilgili gelişmeleri bu konuya yazabilir misin? Witcher 3 Çift ve Bulanık Görüntü Sorunu Önceden oyunu oynamıştım; ama böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebilirim bu sorunu? techolay.net