Witcher 3'e başlayamıyorum

Ne kitaba ne de önceki oyunlara bakmadan başlayın direkt 3'ten. Bir eksiklik hissettirmiyor. Zaten severseniz bu sözde zorunluluklara kendi isteğinizle yöneleceksiniz.

Hocam ne uğraşıyorsun açıp YouTube'den hızlı hızlı izle.

Aynı durumdan ben de muzdaribim. Boş vaktim olmaması ve oyun hakkında okuduklarımdan dolayı, oyunun gözümde büyümesi nedeniyle, bir türlü başlayamadım. İlk iki oyunu oynadım; hatta, komik gelecek belki ama ilk oyuna bayıldım. Atmosferi içine almıştı. İkinci oyunu da alternatif seçenekleri seçerek tekrar bitirecektim ki; iş ve hayat koşuşturmacası arasında araya kaynadı gitti o da.

Bu arada, ekleme yapayım; ilk iki kitabı da bitirmiştim zamanında.

Hocam üçüncü oyun sizin gibi evrenin lorunu bilenler için çok iyi. Gözünüzde büyütmeyin oyunu.

Ancak şunu belirteyim. Bana göre oyunun ilk 6-7 seviyesi çok yavaş, bu da zaten oyuna yeni başlayanların adapte olması için. Oyunun en keyifli olduğu aşamalar ise 15-30 arası diyorum, tabii bu öznel.

Konuya dönecek olursam, Witcher 3 başlamamak için hiçbir nedeniniz yok. Günde 1-2 saat bile olsa, Witcher 3 oynarken tek odağınız oyundaysa zaten unutmuyorsunuz. Şimdiden iyi oyunlar.

Arka çıkan ve su serpen mesajınız için teşekkür ederim hocam. İçinde bulunduğumuz gün veyahut bu pazar başlayacak gibi hissediyorum. Oyunu Steam'den indirdim zaten, ne zamandır bekliyor öylece kütüphanede.

Merak ettiğim bir şey var yalnız. Hatırladığım kadarıyla, yakın diyebileceğimiz bir zamanda, oyun için görsel iyileştirmeler içeren bir paket yayınlanmıştı ücretsiz olarak. Steam'de o paket çıktığında güncelleme gelince, kallavi bir GB indirip oyunu güncellemiştim. Mobil RTX 3060'yle bu güncellenmiş hâlini rahat oynayabilir miyim? Yoksa oyun ayarlarından eskisini mi açayım sizce?

İyi geceler ve esenlikler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herhangi bir endişeniz olmasın. O grafik paketini çok optimize yapmışlar, hatta öyle modlar var ki, bu yaptıklarına görsel güncelleme bile demezsiniz. Rahatça oynayabilirsiniz 3060M ile.

Ben de size bir şey sormak isterim, ilk 2 kitabı okumuşsunuz. Bende de ilk 3 kitap var, sizce okumalı mıyım? Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Kitap serisinin finalini bildiğim için pek umursamadım. Ancak evren hoşuma gitmeye başladığı için şans vermeyi düşünüyorum.

Şimdiden iyi geceler, iyi forumlar dilerim.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Ben bahsettiğim iki kitabı, ilk oyunu bitirdikten sonra, o oyunun atmosferine girdiğim için de karakterleri, ortamı vesaire kafamda öyle canlandırarak okumuştum. Boş vaktiniz varsa ve kitap okumak istiyorsanız bir şans verin bence. Oyunu hâyâl ederek okuyunca benim gayet hoşuma gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…