Başarımlar gidiyor mu? Daha oyunun ortalarındayım. Oyunu bozar mı? Triss'in kaer Morhan'a gitmesini ama Yennefer'la olmak istiyorum.

Hikaye'de sizi açık dünyaya bıraktığı zaman bu kodu girin. Console açınca başarımlar gidiyor mu bilmiyorum fakat bir şey için uyarı verdiğini hatırlıyorum o uyarıda yazar. Kodu kendinize göre de düzenleyebilirsiniz ben %100 save yaptığımda pot alıp yeni skiller denemek için kullanmıştım.
Ayrıca kaynakta başarım konusunda bir sorun olmayacağı yazılmış.

1738320368578.webp

Başarımlar gidiyor mu? Daha oyunun ortalarındayım. Oyunu bozar mı? Triss'in Kaer Morhan'a gitmesini ama Yennefer ile olmak istiyorum.
Triss her türlü Kaer Morhena gidiyor. Gitmeme senaryosu yok. DLC varsa size tavsiyem ikisiyle de birlikte olun. Blood and Wine DLC'yi bitirince neden böyle demek istediğimi anlayacaksınız.
Geri alamazsınız öyle hile hurda olmadan. Eski kayıta dönmekten başka sansınız yok.

Kaydedilmemiş. Tekrar denedim konsol açıldı. Yaptım, olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı? An Craite şatosundayım. Konsol komutunu silersem gider mi?

Triss her türlü Kaer Morhena gidiyor. Gitmeme senaryosu yok. DLC varsa size tavsiyem ikisiyle de birlikte olun. Blood and Wine DLC'yi bitirince neden böyle demek istediğimi anlayacaksınız.
DLC'yi ana hikaye bittikten sonra başlayacağım. En zor modda baştan oynadığımda denerim.

Son düzenleme: