Wiz Khalifa hakkında düşünceleriniz nedir? Kendisini çok dinlemedim, fikir almak isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Wiz Khalifa hakkında düşünceleriniz nedir? Kendisini çok dinlemedim, fikir almak isterim.
Wiz Khalifa'yı bir aralar duymuştum ama ben de hiç bakmadım. Şarkı da fena deği.
Taylor Gang.Wiz Khalifa hakkında düşünceleriniz nedir? Kendisini çok dinlemedim, fikir almak isterim.
En sevdiğim ilk 3 rapçiden birisi. Snoop Dogg kankası, üflüyorlar beraber.
- Makaleler
- 7
Taylor Gang.
En sevdiğim ilk 3 rapçiden birisi. Snoop Dogg kankası, üflüyorlar beraber.![]()
Dumana aylık 10.000 dolardan fazla veriyormuş.
Yine de etiketlerim sizi, az çok fikriniz oluyor. @1538 zaruri zaten.Çok dinlediğim biri değil açıkçası. Arkadaşlar arasında bazı şarkılarını çok dinlemiştim. Beat'leri falan hoşuma gidiyor ama.
Dumana aylık 10.000 dolardan fazla veriyormuş.
Yine de etiketlerim sizi, az çok fikriniz oluyor. @1538 zaruri zaten.![]()
Bir de İnstagram storylerini gör.
Oralarda yasal tabii, konserlerde de diğer herkes gibi takılıyorlar.
- Makaleler
- 7
Yine de etiketlerim sizi, az çok fikriniz oluyor. @1538 zaruri zaten.![]()
Müzik dinlemeyi severim, müzik kulağım da iyidir bence. Bir zamanlar ilgilendim de okul korosunda falan ama yorumlama kısmında zayıfım biraz. Yine de etiketlemenize sevindim.
@1538 Trap alanını çok benimsemiş ve seviyor. O yüzden İsviçre çakısı gibi bilgi var adamda.
Sağ olasın. Sen de farklı türlere çok açık yenilikçi birisin, her türden var sende de. Çat pat biliyorum bir şeyler.Müzik dinlemeyi severim, müzik kulağım da iyidir bence. Bir zamanlar ilgilendim de okul korosunda falan ama yorumlama kısmında zayıfım biraz. Yine de etiketlemenize sevindim.
@1538 Trap alanını çok benimsemiş ve seviyor. O yüzden İsviçre çakısı gibi bilgi var adamda.![]()
- Makaleler
- 7
Black and Yellow'un GTA radyosunda olmamasina cok sasirmistim vaktinde. Tam GTA sarkisi gibi bir vibe veriyor, ama degil. 
Freestyle konusunda severim Wiz'i, ama hic sakin ve rahat bir sarkida gordugumu hatirlamiyorum kendisini.
Freestyle konusunda severim Wiz'i, ama hic sakin ve rahat bir sarkida gordugumu hatirlamiyorum kendisini.