Makaleler
1
Uzun süredir G PRO SuperLight kullanıyorum, performansı iyi olsa da elim yaklaşık 16cm olduğu için claw gripte tam ergonomik uyum sağlayamıyorum. Bu da hem konforu hem de tepkime süresini etkiliyor. Araştırırken WLmouse Beast X modeline denk geldim. 114mm uzunluk, 59mm genişlik ve 36gr ağırlığıyla küçük eller ve claw grip için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Pixart 3395 sensör, 1000 Hz polling rate ve yapı kalitesi de teknik olarak gayet tatmin edici. Bu modeli deneyimleyen var mı? Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modelden bahsediyorsunuz siz tam olarak? Beast X 122 mm, ailenin en küçüğü X Mini 116 mm. Sensör de 3950HS, 3395 değil.

El ölçünüze biçilmiş kaftan aslında bu boyutlar. Özellikle Superlight sonrası ilaç gibi gelir. Magnezyum olduğundan 7000₺ bir etiketi var, eğer bütçe sıkıntısı yoksa alınır ancak her yanı delikli bir tasarım olduğunu unutmayın. Daha önce kullanmadıysanız garipseyebilir hatta kullanamayabilirsiniz. İade hakkınız da yok zaten Wraith üzerinde.

Bu bütçeye ve delikli fareye yanaşmıyorsanız 2 mm farkla Hitscan'e bakabilirsiniz, 4500₺ etiketi var onun da. Yine hafif, 39 gram. Switchleri de aynı. Son zamanların gözdesi.

Son düzenleme:
Hangi modelden bahsediyorsunuz siz tam olarak? Beast X 122 mm, ailenin en küçüğü X Mini 116 mm. Sensör de 3950HS, 3395 değil.

El ölçünüze biçilmiş kaftan aslında bu boyutlar. Özellikle Superlight sonrası ilaç gibi gelir. Magnezyum olduğundan 7000₺ bir etiketi var, eğer bütçe sıkıntısı yoksa alınır ancak her yanı delikli bir tasarım olduğunu unutmayın. Daha önce kullanmadıysanız garipseyebilir hatta kullanamayabilirsiniz. İade hakkınız da yok zaten Wraith üzerinde.

Bu bütçeye ve delikli fareye yanaşmıyorsanız 2 mm farkla Hitscan'e bakabilirsiniz, 4500₺ etiketi var onun da. Yine hafif, 39 gram. Son zamanların gözdesi.
Bütçe sıkıntı değil benim için hocam ve en küçüğünden bahsediyorum ama galiba yanlış yazmışım.

her yanı delikli bir tasarım olduğunu unutmayın. Daha önce kullanmadıysanız garipseyebilir hatta kullanamayabilirsiniz.
Yıllardır delikli mouse kullandım sorun olmaz.

Bütçe sıkıntı değil benim için hocam ve en küçüğünden bahsediyorum ama galiba yanlış yazmışım.
Ben en iyisini istiyorum, magnezyumu deneyimlemek istiyorum, her yeri delikli olsun önemli değil diyorsanız alın tabii. Ama yerinizde olsam küçük boyutlu alacaksam Hitscan alırdım ben. Premium hissiyatı iki fare de verir.