Biraz baktım da güzel duruyor. Oynanmalı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Half life oyuncusu
Uzman
Serisini oynamadıysanız oynamanızı tavsiye ederim yoksa o oyundan bir şey anlamazsınız
(Yanlış anlamadıysam New colossus)
Kesinlikle oynayın. Oynayacağınız en güzel FPSlerden olacaktır. Önce Wolfenstein: The New Order'i oynamanızda fayda var. Oynamak istemiyorsanız özetini geçiyorlar oyunun başında.
The New Order'dan sonra oynanır. İyi oyundur.
Old Blood'ı oynamalı mıyım peki? Hikaye bağlantılı mı?Kesinlikle oynayın. Oynayacağınız en güzel FPSlerden olacaktır. Önce Wolfenstein: The New Order'i oynamanızda fayda var. Oynamak istemiyorsanız özetini geçiyorlar oyunun başında.
Ben Old Blood oyununu sevmiyorum. Çocuk oyunu resmenOld Blood'ı oynamalı mıyım peki? Hikaye bağlantılı mı?
Philologically
Yetkin
Wolfenstein II dehşet bir oyun bana göre. Ama ne yalan söyleyeyim tırsıyorum ben bu seriyi oynarken. Özellikle Old Blood çıktığı dönem beni çok germişti. Bazıları da aksine bu ne lan diyebiliyor 
Yutka46
Uzman
@Michael MYERS oynadınız mı New Colossus? Bugün bitirdim ve açıkçası bu oyunun nesini seviyorlar anlayamadım. Grafik ve optimizasyon dışında her şeyi ilk oyundan daha kötü yapıyor zaten.
Zaman bulamadım hocam.@Michael MYERS oynadınız mı New Colossus? Bugün bitirdim ve açıkçası bu oyunun nesini seviyorlar anlayamadım. Grafik ve optimizasyon dışında her şeyi ilk oyundan daha kötü yapıyor zaten.