bumberman

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Siteme ürün eklemesi yapıyorum ancak şu anda tek tek elle giriyorum. Ürün sayısı çok fazla ve her biri farklı niteliklere sahip olduğu için CSV veya Excel üzerinden toplu ürün girişi yapamıyorum. Bu konuda sizden yardım rica ediyorum. Şu ana kadar yaklaşık 1.300 ürünü manuel olarak girdim, ancak binlerce ürün daha var ve bu süreç oldukça zaman alıyor.

WordPress WooCommerce kullanıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri farklı bir wordpress üzerinden mi alıyorsunuz? Öyleyse woocomerce ürünler sayfasından ürünleri csv olarak dışa aktarınca görsellerine kadar farklı bir woocomerceye yükleyebiliyorsunuz.

Ürünleri farklı bir WordPress üzerinden mi giriyorsunuz.
Ürünleri katalogdan alıp WooCommerce üzerinden giriyorum, yani elimde hazır bir CSV vb. dosya yok. Sorun şu ki, çok fazla ve tek tip olmayan nitelik var, bu yüzden giriş yapamıyorum.

Kısaca şuan tek tek elimle giriş yapıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-06 131728.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-06 131728.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
Ürünleri katalogdan alıp WooCommerce üzerinden giriyorum, yani elimde hazır bir CSV vb. dosya yok. Sorun şu ki, çok fazla ve tek tip olmayan nitelik var, bu yüzden giriş yapamıyorum.

Kısaca şu an tek tek elimle giriş yapıyorum.

Öyleyse mecburen tek tek girmelisiniz. Geçenlerde 500 ürünlü bir site teslim ettim. Şahsen zulüm gibi bir şey oluyor ürün girişi yapmak. Bir de yavaş bir hosting kullanılıyorsa.

Öyleyse mecburen tek tek girmelisiniz. Geçenlerde 500 ürünlü bir site teslim ettim. Şahsen zulüm gibi bir şey oluyor ürün girişi yapmak. Bir de yavaş bir hosting kullanılıyorsa.
Şahsen, bir çözüm yolu olsa işim çok daha hızlı ilerlerdi. 5000’den fazla ürün var ve teknik ürünler olduğu için en çok zaman alan kısım nitelikler oluyor. Birkaç kez içeri aktarmayı denedim ama değerler uyuşmadı. mevcut kategorilere eklemek yerine yeni kategoriler oluşturdu ve nitelikleri aktarmadı.

Şahsen, bir çözüm yolu olsa işim çok daha hızlı ilerlerdi. 5000’den fazla ürün var ve teknik ürünler olduğu için en çok zaman alan kısım nitelikler oluyor. Birkaç kez içeri aktarmayı denedim ama değerler uyuşmadı. mevcut kategorilere eklemek yerine yeni kategoriler oluşturdu ve nitelikleri aktarmadı.
Kolay yolu vardır. CSV oluşturmak gibi. Yapay zekaya sorabilirsiniz. Claude'ye sorun.