İnan klavyeler konusunda benimde bilgim pek yok. Konulara baktım araştırdım biraz Wooting'i de öven vardı yazılımı yüzünden ama o kadar para verip plastik bir kasa almak istemedim açıkcası. Gamepad modu dediğim gibi benim için önemsiz DualSense'e sahip olduğum için. Bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır ama bilgi paylaşmak istemiyorlar gibiHocam ne diyorsunuz alınır mı? Ben aslında ATK rs7 v2 ile chilkey arasında kaldım gamepad modu bilmiyorum bence önemli gibi forza vs oynuyorum ben çünkü
Eğer yazılımsal bir şeyse ATK rs7’e sonradan gelmiş diye okudum birisi öyle yazmıştı
Detaylar
Kim cevapladı?Valla hocam bende de xbox var da sürekli pc ye gamepad bağla çıkar üşendirmeye başladı zaten sadece fifa için takıyorum. Yani hocam 12k para verdiğimiz ürünü de sadece “iyi” denildiği için almak istemiyorum.İnan klavyeler konusunda benimde bilgim pek yok. Konulara baktım araştırdım biraz Wooting'i de öven vardı yazılımı yüzünden ama o kadar para verip plastik bir kasa almak istemedim açıkcası. Gamepad modu dediğim gibi benim için önemsiz DualSense'e sahip olduğum için. Bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır ama bilgi paylaşmak istemiyorlar gibi![]()
Hocam klavye için ne diyorsunuz 2 günlük kullanım için? Sizce alınır mı?İnan klavyeler konusunda benimde bilgim pek yok. Konulara baktım araştırdım biraz Wooting'i de öven vardı yazılımı yüzünden ama o kadar para verip plastik bir kasa almak istemedim açıkcası. Gamepad modu dediğim gibi benim için önemsiz DualSense'e sahip olduğum için. Bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır ama bilgi paylaşmak istemiyorlar gibi![]()
Son düzenleme:
Valla bence alınır, ben baya beğendim. Hissiyatı vs. çok çok güzel. Düşünüyorsanız alabilirsiniz. Tabii ben siyah yerine gri rengini sipariş vermişim uykulu uykulu sipariş verdiğim için.Hocam klavye için ne diyorsunuz 2 günlük kullanım için? Sizce alınır mı?
johan liebert
Becerikli
Vallahi bence alınır, ben bayağı beğendim. Hissiyatı vs. çok çok güzel. Düşünüyorsanız alabilirsiniz. Tabii ben siyah yerine gri rengini sipariş vermişim uykulu uykulu sipariş verdiğim için.ona dikkat edebilirsin sipariş vereceksen.
Hocam, hiç şey var mı, dikkat ettiniz mi? Bazı yarış oyunlarında vs. kullanmak için tuşa ne kadar basılırsa o kadar algılama özelliği var. Bazı manyetiklerde bunda var mı, baktınız mı hiç.
Analog mod işte Hocsm bu yok sanırsam bende analog mod olan bir klavye arıyorumHocam, hiç şey var mı, dikkat ettiniz mi? Bazı yarış oyunlarında vs. kullanmak için tuşa ne kadar basılırsa o kadar algılama özelliği var. Bazı manyetiklerde bunda var mı, baktınız mı hiç.
En son biri ATK rs7 air için mi güncellemeyle getirdiler demişti ne kadar doğru bilmiyorum
Wooting 80 HE de var o özellik, bunda mevcut değil.Hocam, hiç şey var mı, dikkat ettiniz mi? Bazı yarış oyunlarında vs. kullanmak için tuşa ne kadar basılırsa o kadar algılama özelliği var. Bazı manyetiklerde bunda var mı, baktınız mı hiç.