WordPress "com.tr" domaini nasıl eklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 353
  • Etiketler Etiketler
    wordpress

199

Bilgin
Makaleler
10
Nasıl ekleniyor bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Domain ve hosting ya da sunucu alacaksın hocam sonrasında işlem kolay.

İfadeler: 199
Domain ve hosting ya da sunucu alacaksın hocam sonrasında işlem kolay.
Hocam domain ve hosting var zaten. Ama com.tr domaini ekleyince ekleyemeyiz diyor. Ücret almaya kalkıyor.

IHS ya da benzeri domain satan yerlerden .com.tr uzantılı bir domain satın almalısınız. IHS'yi örnek vermemin nedeni .com.tr'yi çok uyguna getirebiliyor olmanız. Ayrıca basit bir domain satın alıp sonrasında cPanel'de dosya yöneticisine girin. Ardından public_html içine WordPress'in kurulum dosyasını ZIP olarak atıp ardından ZIP'i arşivden çıkarın. phpMyAdmin'den de SQL tablonuzu oluşturun ve o tabloya ait giriş bilgilerini bir köşeye not alın.

WordPress dosyalarını public_html dizinine çıkarınca zaten WordPress kurulum ekranı sizi karşılayacak, istediği belli başlı veriler var. O bilgileri doldurduktan sonra siteniz kullanıma hazır durumda olacaktır.

Hocam atak domainden aldım zaten. Ayrıca Atak'ta cPanel nasıl açılıyor?

Hocam atak domainden aldım zaten. Ayrıca Atak'ta cPanel nasıl açılıyor?

Daha önce hiç kullanmadım fakat domain ve sunucunuzu yönetebildiğiniz panelde olur. Sunucu yönetim panelinde yer alır hatta, başka yerde olmaz. Orada giriş bilgileri vardır, oradan girmeniz gerekir.

Yine bulamazsanız ticket açmaktan çekinmeyin.

Bakayım hocam sonra dönerim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…