Adelayn

Uzman
Şubat - mart kampanya yenilendi. Bilmeyenler için Master veya Visa değişiyor bakmanız lazım, kişiye özel World Mobil üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz. Steam ve Microsoft, Apple ismiyle aratın. Herkeste olmayabilir, harcama veya daha farklı olayı var bilinmiyor tam olarak. 300 TL indirim direkt size gelmiyor, kartınıza puan olarak sonra gelecek ve hangi kart ile aldığınıza dikkat edin. Harcama limiti yok, direkt kullanabilirisiniz.

(Geçen ay her iki kampanya da geldi, bu ay sadece biri vardı başkalarına her ay gelebiliyor.)

1771615299667.webp

Microsoft Store 300 TL altı tavsiye oyunlar:
Psychonauts 2 Microsoft Store da indirimde yılın oyunlarına adaydı.
Daha basit oyun istersen super market Simulator var.
Atomic Heart olabilir meraklıysan.
1 ay Game Pass alıp yolunuza bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
TL kart Mastercard var bende, Mobil uygulamayı indirdim ve Steamden oyun aldım, 300TL iade şeklinde gözüküyor benim kampanya sayfamda. Ayrıca satın almadan önce uygulamadan KATIL butonuna tıklamayı unutmayın.
Bir de benim merak ettiğim, geçen ay bu kampanyadan yararlananlar tekrar bu ayda faydalanabildi mi? Senede 1 kez demişler de bir yerde, 2 ay üstüste 2 kere kullanan parası gelen var mı?

TL kart Mastercard var bende, Mobil uygulamayı indirdim ve Steamden oyun aldım, 300TL iade şeklinde gözüküyor benim kampanya sayfamda. Ayrıca satın almadan önce uygulamadan KATIL butonuna tıklamayı unutmayın.
Bir de benim merak ettiğim, geçen ay bu kampanyadan yararlananlar tekrar bu ayda faydalanabildi mi? Senede 1 kez demişler de bir yerde, 2 ay üstüste 2 kere kullanan parası gelen var mı?
3 ayda 2 kez faydalandım.

Herkes öyle sandı ama kampanya aya döndü galiba.