Yer
Maştağa
Girdim oyuna, garaja baktım. Ne var sizce? Tabii ki de ücretsiz VIII seviyle tank çıkmış. Şimdiden havalardayım. Tank bu:

Screenshot 2025-08-26 221923.webp

WZ-1G-P Fearless.

Screenshot (130).webp

Tank iyi güzel ve zırhlı. Güzel vuruyorda tek sorun var. Ücretsiz geldiği için her kes oynayacak. Oyuna girdim şak 5 kişi aynı tank. Deli oldum. Dedim bu ne? Herkes bunu oynuyor. Baktım deli gibi zırhı var. Vaziyet bu:

Screenshot (129).webp

Normal Blitz'deki Progetto 46 Lesta'ya bakanda çok zayıf. Burada çok şey güçlü.

Bu ücretsiz verilen tanka baktım da sanırım kulenin ön kısmından bayağı bir sektirme potansiyeli var. Ama ön tarafın alt kısmından yiyordur büyük ihtimalle, zırh eğiminden böyle görünüyor.

Dolum hızı nasıl bu arada, WZ'ler yavaş dolduruyordu sanki, aklımda böyle kalmış :).

Bu ücretsiz verilen tanka baktım da sanırım kulenin ön kısmından bayağı bir sektirme potansiyeli var. Ama ön tarafın alt kısmından yiyordur büyük ihtimalle, zırh eğiminden böyle görünüyor.

Dolum hızı nasıl bu arada, WZ'ler yavaş dolduruyordu sanki, aklımda böyle kalmış :).

Sürgüyle 10 saniyeye yüklüyor.

@Silinen üye Minotauro mu kasmalıyım, yoksa NC 70 Blyskawica mı?

Son düzenleme:
@Xudayar_Mirzayev hocam ben bıraktım bu oyunu bir süre önce. Sürekli aynı Map'te aynı eylemleri yapmak bir süre sonra sıkıyor beni. Zaten bundan dolayı da çoğu oyunu uzun soluklu oynamadan bırakıyorum :).

YouTube'da bazı kanallar var, tankı inceleyip maç sırasındaki performansını gösteren. Onlara bi' bakın, fikir veriyorlar gerçekten.

@Xudayar_Mirzayev hocam ben bıraktım bu oyunu bir süre önce. Sürekli aynı Map'te aynı eylemleri yapmak bir süre sonra sıkıyor beni. Zaten bundan dolayı da çoğu oyunu uzun soluklu oynamadan bırakıyorum :).

YouTube'da bazı kanallar var, tankı inceleyip maç sırasındaki performansını gösteren. Onlara bi' bakın, fikir veriyorlar gerçekten.
Ne zamandır oynamıyorsunuz?