Merhaba. Klavye az önce geldi. Her şeyi çözdüm bir Alt+F4 atmasını anlayamadım. FN Alt+F4 yapıyorum olmuyor?
Çözüm: FN+S yaptım, düzeldi.
- Wraith 60 klavyenizin "FN" tuşunu kullanarak "Alt+F4" kombinasyonu çalışmıyorsa, muhtemelen klavye üzerinde "FN" kilidi aktif olabilir. Bununla birlikte, bazı klavyelerde "FN" tuşunu kullanmak gerektiğinden dolayı başka tuş kombinasyonları ile "Alt+F4" komutunu tetiklemeniz gerekebilir.
- Öncelikle "FN" tuşunu kullanmadan doğrudan "Alt+F4" tuşlarına basmayı deneyin.
- Eğer hâlâ çalışmıyorsa:
- "FN" kilidini kontrol edin. Başka bir kombinasyonla (genellikle "FN" + "Esc" tuşlarına basarak) bu kilidi kapatmayı deneyin.
- Anakartın BIOS ayarlarına girerek klavye fonksiyonları ile ilgili ayarların doğru olduğundan emin olun. (Bazı klavyelerde "Fonksiyon Tuşları" ayarları burada değiştirilir.)
- Klavyenizin sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indirin ve kurun.
- Eğer bir yazılım üzerinde çalışıyorsanız, bu yazılımın kısayolları üzerinde kontroller yapın. Typing veya diğer uygulamalarda Alt+F4 atmasında özel bir ayar veya kısayol atanmış olabilir.
Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, klavyenizin teknik detaylarını paylaşarak tekrar kontrol etmemizi sağlayabilirsiniz.