Çözüldü Wraith 60 klavyede Alt+F4 neden çalışmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Klavye az önce geldi. Her şeyi çözdüm bir Alt+F4 atmasını anlayamadım. FN Alt+F4 yapıyorum olmuyor?

Çözüm: FN+S yaptım, düzeldi.
- Wraith 60 klavyenizin "FN" tuşunu kullanarak "Alt+F4" kombinasyonu çalışmıyorsa, muhtemelen klavye üzerinde "FN" kilidi aktif olabilir. Bununla birlikte, bazı klavyelerde "FN" tuşunu kullanmak gerektiğinden dolayı başka tuş kombinasyonları ile "Alt+F4" komutunu tetiklemeniz gerekebilir.

- Öncelikle "FN" tuşunu kullanmadan doğrudan "Alt+F4" tuşlarına basmayı deneyin.

- Eğer hâlâ çalışmıyorsa:
- "FN" kilidini kontrol edin. Başka bir kombinasyonla (genellikle "FN" + "Esc" tuşlarına basarak) bu kilidi kapatmayı deneyin.

- Anakartın BIOS ayarlarına girerek klavye fonksiyonları ile ilgili ayarların doğru olduğundan emin olun. (Bazı klavyelerde "Fonksiyon Tuşları" ayarları burada değiştirilir.)

- Klavyenizin sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indirin ve kurun.

- Eğer bir yazılım üzerinde çalışıyorsanız, bu yazılımın kısayolları üzerinde kontroller yapın. Typing veya diğer uygulamalarda Alt+F4 atmasında özel bir ayar veya kısayol atanmış olabilir.

Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, klavyenizin teknik detaylarını paylaşarak tekrar kontrol etmemizi sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…