Sunset olan modelini almayı düşünüyorum kontrol olduğu için. Ayrıyeten poron taban. Sizce alınır mı bu yoksa daha iyisi var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Alınır, iyi bir ürün.
Bunun haricinde önerin var mı kaan hocam ? Almışken en iyisini alayim bütçe sıkıntım yok. Normalde artisan veya lgg satürn pro alma taraftarıyım fakat yurtiçinde sıfır olarak satan bir yer yok. Bu seviyelerde bir ürün arıyorum.
Bunun haricinde önerin var mı kaan hocam ? Almışken en iyisini alayim bütçe sıkıntım yok. Normalde artisan veya lgg satürn pro alma taraftarıyım fakat yurtiçinde sıfır olarak satan bir yer yok. Bu seviyelerde bir ürün arıyorum.
2. el yönelebilirseniz tabii ki Hayate Otsu öneririm. Favori padlerimden.
Sıfırı da var ama biraz pahalı tabii
Hayate otsu hızlı değil mi hocam ? cs2 falan oynadığım için kontrol almak mantıklı olur diye düşünüyordum.
2. el yönelebilirseniz tabii ki Hayate Otsu öneririm. Favori padlerimden.
Sıfırı da var ama biraz pahalı![]()
Tam yerinde bir pad hız olarak.Hayate otsu hızlı değil mi hocam ? CS2 falan oynadığım için kontrol almak mantıklı olur diye düşünüyordum.
Connectgameden sıfır almayı tercih ederim. Sizce güvenilir mi bu site ?Sıfırı da var ama biraz pahalı tabiiSıfır Hayate Otsu yok ama TR'de.
Evet güvenilir bir site. Hien öneririm, zaten Zero ve Hien var.Connectgameden sıfır almayı tercih ederim. Sizce güvenilir mi bu site ?