Lara Croft

Uzman
Bu akşam Valorant için düz A9'u sipariş edeceğim fakat üstüne biraz daha koyup Plus ya da Pro versiyonunu almak daha mı mantıklı olur? Valorant oynarken A9'u takarım, oynamadığım zaman A9'u altındaki tuşundan şarjı boşa gitmesin diye kapatıp şu an kullandığım kablolu Steelseries Prime'ı kullanırım. Bu yüzden şarj konusunda bence bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Düz A9'u kullanan arkadaşlar, memnuniyetlerinizi söyleyebilir misiniz? Ben daha çok düz A9'u alma yönündeyim.

Bu akşam Valorant için düz A9'u sipariş edeceğim fakat üstüne biraz daha koyup Plus'ya da Pro versiyonunu almak daha mı mantıklı olur? Valorant oynarken A9'u takarım, oynamadığım zaman A9'u altındaki tuşundan şarjı boşa gitmesin diye kapatıp şu an kullandığım kablolu SteelSeries Prime'ı kullanırım. Bu yüzden şarj konusunda bence bir sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Düz A9'u kullanan arkadaşlar, memnuniyetlerinizi söyleyebilir misiniz? Ben daha çok düz A9'u alma yönündeyim.

Mouseı kapatmanıza gerek yok ki kullanmadığınız zaman kendisini uykuya alacak siz hareket ettirene kadar da şarjı gitmesin diye öyle kalacak.

Birisinden, altındaki tuştan kapanmadığında şarjının çok az da olsa gittiğini duymuştum.

A9 Plus kullanıyorum. Anca yatarken veya bilgisayarı birkaç saatliğine kapatacağım zaman altındaki tuştan kapatıyorum. 100 şarj ile yaklaşık 1.5-2 hafta çok rahat çıkartıyorum günlük min 4-5 saat ortalama olarak 8 saat oynamama rağmen. Driver üzerinden ayarladığınız zaman kadar fareye dokunmazsanız kendini uyku moduna alıyor. Fiyatını gerçekten hak ediyor. Acil değil ise 15 tatili bekleyebilirsiniz belki 15 tatilde 1500-1600 civarına düşebilir.

A9 Plus kullanıyorum. Anca yatarken veya bilgisayarı birkaç saatliğine kapatacağım zaman altındaki tuştan kapatıyorum. 100 şarj ile yaklaşık 1.5-2 hafta çok rahat çıkartıyorum günlük min 4-5 saat ortalama olarak 8 saat oynamama rağmen. Driver üzerinden ayarladığınız zaman kadar fareye dokunmazsanız kendini uyku moduna alıyor. Fiyatını gerçekten hak ediyor. Acil değil ise 15 tatili bekleyebilirsiniz belki 15 tatilde 1500-1600 civarına düşebilir.
Hocam birkaç yüz liradan bir şey olmaz ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Plus modeline biraz ters bakıyordum çünkü diğer 53 gram mouselara göre 4 gram fazlası var mış ama o kadarcık bir farktan da bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta 69 gramlık Prime kullanıyoruz burada :D Prime'dan her türlü hafif olması gerekir.

Arkadaşlar mouse geldi, birkaç saattir kullanıyorum. Dongle ile taktım fakat sanki ara sıra bi kasma hissi veriyor gibime geliyor. Prime'ın LOD mesafesi çok yüksek olduğu için A9'un 1mm'lik LOD'u zor geldi o yüzden de 2mm'e aldım.

Son düzenleme: