Tabii ki, bariz bir fark var.Bu alınır mı? elimde şuanda Performax Xotran mouse var Pixart 3327 sensöre sahip gözle görülür bi fark olur mu?![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Detaylar
Kim cevapladı?fatih terim
Uzman
E peki alınır mı? Maksimum 2000 lira olacak şekilde alınabilecek bir mouse var mı bu indirimlerde?
Son düzenleyen: Moderatör:
Spartan
Başarılı
Helios 2'nin 1000HZ versiyonu 1500TL onu alabilirsin direk.E peki alınır mı? Maksimum 2000 lira olacak şekilde alınabilecek bir mouse var mı bu indirimlerde?
fatih terim
Uzman
Değer mi? CS2 gibi oyunlarda memnun eder mi?Helios 2'nin 1000HZ versiyonu 1500TL onu alabilirsin direk.
Ek olarak ortalama 19 cm elimin uzunluğu. Mouse küçük kalır mı elimde?Helios 2'nin 1000HZ versiyonu 1500TL onu alabilirsin direk.
Son düzenleme:
Spartan
Başarılı
Değer mi? CS2 gibi oyunlarda memnun eder mi?
Ek olarak ortalama 19 cm elimin uzunluğu. Mouse küçük kalır mı elimde?
Çağ atlamış gibi olursun bu fare ile. 19 santim el için uygun gelir diye düşünüyorum. Okadar ufak bi fare değil.
O tam istediğin tok hissiyatı manyetik switchler ile yakalamak zor ama AK680'e göre her türlü daha tok bir ses alırsın bunlar ile. CS tarzı oyunları sık oynuyorsan A75 alabilirsin onun dışında Dark Project Aula bence iyi seçim olur.Bu ürünler gözüme çarptı özellikle Türkçe tuş takımı. Malum TR klavye bulunmuyor, klavye değiştirsem bile ondan ona sürekli kullanırım diye düşünüyorum, fiyatı biraz fazla geldi ama ömürlük gibi. Klavye olarak şu an Ajazz ATK680 var, F tuşları yok ve çift basma yapıyor pek memnun değilim. Sessiz ve tok Switch seviyorum. Klavyelerden hangisini önerirsiniz?
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
VGN V87 Mekanik Klavye
Dark Project ALU87A Mekanik Klavye
fatih terim
Uzman
Çağ atlamış gibi olursun bu fare ile. 19 santim el için uygun gelir diye düşünüyorum. O kadar ufak bir fare değil.
F1 Pro ile bunun arasında ne tür farklar var? Hangisi alınır?
Spartan
Başarılı
F1 pro alıcı alırsan 4000hz olabiliyor cidden tek fark bu. F1 Pro önermiyorum. Alıcı zaten boşa para üstüne daha da pahalı oluyor.F1 Pro ile bunun arasında ne tür farklar var? Hangisi alınır?
fatih terim
Uzman
Arkadaşımda şundan var. https://www.gaming.gen.tr/urun/6104...yaz-kablosuz-gaming-mouse-mc-l7-3/?ref=akakceF1 pro alıcı alırsan 4000hz olabiliyor cidden tek fark bu. F1 Pro önermiyorum. Alıcı zaten boşa para üstüne daha da pahalı oluyor.
Durmadan önerip duruyor sizce bana önerdiğiniz 1500 lira olan mouse ile bunun arasında yaklaşık 1200 lira verilecek bi fark var mı?
Sizi de soru yağmuruna tutuyorum özür dilerim.Arkadaşımda şundan var. https://www.gaming.gen.tr/urun/6104...yaz-kablosuz-gaming-mouse-mc-l7-3/?ref=akakce
Durmadan önerip duruyor sizce bana önerdiğiniz 1500 lira olan mouse ile bunun arasında yaklaşık 1200 lira verilecek bi fark var mı?
K3R1M
Yetkin
Çağ atlamış gibi olursun bu fare ile. 19 santim el için uygun gelir diye düşünüyorum. O kadar ufak bir fare değil.
O tam istediğin tok hissiyatı manyetik Switch'ler ile yakalamak zor ama AK680'e göre her türlü daha tok bir ses alırsın bunlar ile. CS tarzı oyunları sık oynuyorsan A75 alabilirsin onun dışında Dark project aula bence iyi seçim olur.
CS, Valorant gibi FPS oyunları sık oynanmıyorsa manyetik Switch önerilmiyordu hissiyattan dolayı. Şahsen bunları hiç oynamıyorum, sürekli hikayeli oyunlar ve ara sıra yazı işleri. Bunlar için hangi model daha iyi olur?
Yayıncılar indirim kodu paylaşıyorlar, onlarla kargo ücreti karşılanabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-