Yayıncılar indirim kodu paylaşıyorlar, onlarla kargo ücreti karşılanabiliyor.
Onu biliyorum ama ürün seçeneğinde kargo ücreti yazması rahatsız edici. 12 bin TL ürün alıp 100TL de kargo ücretimiz var Ehe demek hani dalga mı geçiyosun etkisi yaratıyor.

CS, Valorant gibi FPS oyunları sık oynanmıyorsa manyetik Switch önerilmiyordu hissiyattan dolayı. Şahsen bunları hiç oynamıyorum, sürekli hikayeli oyunlar ve ara sıra yazı işleri. Bunlar için hangi model daha iyi olur?
Ozaman Dark Project aula. Bütçe yetiyorsa Yunzii B87 veya B75 pro Cocoa Cream V2 switch derim kesinlikle. Renk önemli değilse Altta attığıma da bakabilirsin.

Arkadaşımda şundan var. https://www.gaming.gen.tr/urun/6104...yaz-kablosuz-gaming-mouse-mc-l7-3/?ref=akakce
Durmadan önerip duruyor sizce bana önerdiğiniz 1500 lira olan mouse ile bunun arasında yaklaşık 1200 lira verilecek bi fark var mı?

Sizi de soru yağmuruna tutuyorum özür dilerim.
Mchose ürünlerini sevmiyorum. Özellikle sensör implementeleri kötü oluyor. Bu ürünün malzeme kalitesi iyi değil. Skatezleri PTFE değil. 2000TL üstüne çıkacaksan 2800TL civarına çıkıp Zaopin Z2 Mini veya Scyrox V6 almadıkça ben almam.

Son düzenleme:
Onu biliyorum ama ürün seçeneğinde kargo ücreti yazması rahatsız edici. 12 bin TL ürün alıp 100TL de kargo ücretimiz var Ehe demek hani dalga mı geçiyosun etkisi yaratıyor.
Wraith nispeten küçük bir işletme olduğundan galiba böyle. Siteleri bile shopify üzerinde ve pazar yerlerine hiç açılmıyorlar. Farklı ticari politikaları var sanırım.

Ozaman Dark Project aula. Bütçe yetiyorsa Yunzii B87 veya B75 pro Cocoa Cream V2 switch derim kesinlikle. Renk önemli değilse Altta attığıma da bakabilirsin.

Mchose ürünlerini sevmiyorum. Özellikle sensör implementeleri kötü oluyor. Bu ürünün malzeme kalitesi iyi değil. Skatezleri PTFE değil. 2000TL üstüne çıkacaksan 2800TL civarına çıkıp Zaopin Z2 Mini veya Scyrox V6 almadıkça ben almam.
2000 üstüne çıkamam ehliyetin harcı da var para kalmadı elde. Ayrıca açıkçası impelementeleri ya da skatezlerin ne olduğunu bilmiyorum tek bir sorum var. Aradaki fiyat farkı hakediyor mu?

Size güvenerekten Fantech Helios olanı alıyorum o zaman?
Ekstra olarak 2800 liraya çıkamam söylediğim gibi.

Şimdi bakıyorum da MCHOSE olan mouse 0,125 ms gecikme hızı sağlıyormuş. Benim alacğım mouse nin gecikme hızı nedir?

Şimdi bakıyorum da MCHOSE olan mouse 0,125 ms gecikme hızı sağlıyormuş. Benim alacğım mouse nin gecikme hızı nedir?
O dediğin olay tamamen pazarlama olayı. Arada hissedeceğin bir fark olmaz.

Onu biliyorum ama ürün seçeneğinde kargo ücreti yazması rahatsız edici. 12 bin TL ürün alıp 100TL de kargo ücretimiz var ehe demek hani dalga mı geçiyosun etkisi yaratıyor.

O zaman Dark project aula. Bütçe yetiyorsa yunzii B87 veya B75 Pro cocoa cream V2 Switch derim kesinlikle. Renk önemli değilse altta attığıma da bakabilirsin.

Bütçeyi daha yukarı çıkarmak istemiyorum zaten Türkçe tuş seti de alacağım. Iyzico indirimleri de ne alemde bilgim yok. Tasarım olarak VGN V87 hoşuma gitti. Dark projectte tuşları değiştirsem bile çerçeve mor, renk seçeneği yok. Kararsız kaldım.