Kesinlikle, zorunda kalmadıkça alışveriş yapmıyorum.
ATK A9 Plus normalde başka yerden alacaktım. Ancak Tangzu Wan'er 2 Red Lion beklediğim için ikisini de oradan almak durumundayım. 2 ürüne ayrı ayrı 100'er TL kargo vermek istemiyorum. Başka sitedeki fiyat farkı ile maalesef 300-400 TL zarar edeceğim Wraith seçmezsem...

ATK A9 Plus normalde başka yerden alacaktım. Ancak tangzu WAN'er 2 red lion beklediğim için ikisini de oradan almak durumundayım. 2 ürüne ayrı ayrı 100'er TL kargo vermek istemiyorum. Başka sitedeki fiyat farkı ile maalesef 300-400 TL zarar edeceğim Wraith seçmezsem...

Hocam bu kadar da fazla abartmaya gerek yok. Tamam sorun yaşayan var da bir o kadar da sorun yaşamayan var. Sanki kumar oynuyorsunuz bu kadar da kasmayın.

Hocam bu kadar da fazla abartmaya gerek yok. Tamam sorun yaşayan var da bir o kadar da sorun yaşamayan var. Sanki kumar oynuyorsunuz bu kadar da kasmayın.
Abarttığım kısım nerede?
Ayrı ayrı almak yerine kulaklık tek Wraith'de olduğu için ikisini de oradan alacağım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

%70 oranla %30 oran payını bir tutuyorsanız yandık desenize bende Wraith'in ürünleri var duvar rafında Wraith'ten 5 klavyem var adamlarda teknik servis ve destek yok direk muhatap yok sorun fabirkasyon sorunlu gelen ürüne kutu açıldı deyip almıyor adamlar neyi kasmayalım parayı sokaktan mı buluyor bu insanlar beni bozmaz 3-5bin lira ama herkes için aynı değil bu durum sen para verdiğin bir üründe hizmet alamıyorsan bu hizmet etik ve ahlak dışıdır bunu sıradanlaştırmayın bari gözünüzü seveyim.