26846

Çalışkan
Türkiye de IEM kulaklıklar için ucuz kompakt bir DAC yok. Reddit'te IEM kulak forumlarında olumlu olarak bahsedilen fiyatının uygun olduğu (20 dolar) kompakt güzel bir DAC olarak Hiby FC1 DAC'ı Wraith'e uygun bir dille izah ederek, ürün talebi olarak gönderdim. Bu hobiyle ilgilenenler ne düşünüyorsunuz uygun fiyatlı IEM kulaklıklar ve telefonda kullanmak için?
Screenshot_20250926_155952_Gmail.webp

Bu hobiyle ilgilenenler ne düşünüyorsunuz uygun fiyatlı IEM kulaklıklar ve telefonda kullanmak için?

@Simon hocam bu konuda mesajda sizeydi aslında.

Normalde DAC nasıldır diye sormuştum modlar başlığa Wraith diye yazmasaydı keşke. Wraith yetkililerinin elinde e postam telefonum hatta ev adresim bile var. Güvende değilim.

Son düzenleme:
Türkiye de IEM kulaklıklar için ucuz kompakt bir DAC yok. Reddit'te IEM kulak forumlarında olumlu olarak bahsedilen fiyatının uygun olduğu (20 dolar) kompakt güzel bir DAC olarak Hiby FC1 DAC'ı Wraith'e uygun bir dille izah ederek, ürün talebi olarak gönderdim. Bu hobiyle ilgilenenler ne düşünüyorsunuz uygun fiyatlı IEM kulaklıklar ve telefonda kullanmak için?

@Simon hocam bu konuda mesajda sizeydi aslında.

Normalde DAC nasıldır diye sormuştum modlar başlığa Wraith diye yazmasaydı keşke. Wraith yetkililerinin elinde e postam telefonum hatta ev adresim bile var. Güvende değilim.

Wraith guvenilir. Benim de ev adresim, e-postam ve telefonum var Wraith'de. FC1 iyi bir DAC. Dawn Pro kadar iyi degil. Fakat daha ucuz. Tahminim 1.500 TL gibi bir fiyatla satmalari. Telefonda kullanmak icin gayet mantikli IEM kulakliklar. Mesela Wan'er 2 ve 7Hz G1 gayet iyiler. Ben de bi ara ZiiGaat Lush'i almayi dusundum. Fakat fiyati bayagi pahali geldi.

Sorun yok. IEM olarak ne dusunuyorsun bu arada?

Bu soruyu daha öncede sormuştunuz evet gördüm ama cevap veremeyecek kadar kararsızdım kusuruma bakmayın, hala daha kararsızım.
Bütçe 3.5k diyebilirim. Buds 3 FE çıksaydı bu fiyata onu alacaktım ama çok pahalı şu an.

3.5k lık bir ıem kulaklık için 3k civarına dac alınır mı ki israf olmaz mı?
bence hiby fc1 gibi yarı fiyatına bir dac benimde beklentim 1.5k civarı olması gayet tercih edilebilir bence.
@Simon truthear zero mavi iyi gibi hem Amazon satıyor?

Son düzenleme:
Bu soruyu daha öncede sormuştunuz evet gördüm ama cevap veremeyecek kadar kararsızdım kusuruma bakmayın, hala daha kararsızım.
Bütçe 3.5k diyebilirim. Buds 3 FE çıksaydı bu fiyata onu alacaktım ama çok pahalı şu an.

3.5k lık bir ıem kulaklık için 3k civarına dac alınır mı ki israf olmaz mı?
bence hiby fc1 gibi yarı fiyatına bir dac benimde beklentim 1.5k civarı olması gayet tercih edilebilir bence.
@Simon truthear zero mavi iyi gibi hem Amazon satıyor?
Zero Blue alinmaz. Teknik detay olarak o fiyata basarisiz bir urun. Celest Wyvern Black Remaster daha mantikli.