Creative Aurvana var telefonda çok iğrenç boğuk bir sesi var ama pc de sanki bambaşka bir kulaklık gibi arada ki fark köpekten inip ejderhaya binmek gibi.
O yüzden telefona hiç güvenmiyorum.
Yok bu oyle degil. Kendine ait DAC'a sahip EW200 modelinin Type-C versiyonu. Temiz ses verir.

Yok bu oyle degil. Kendine ait DAC'a sahip EW200 modelinin Type-C versiyonu. Temiz ses verir.

Tamam teşekkürler kulaklık öneriniz için.
Hızlı geri döndüğünüz içinde teşekkürler.
Satıcı öneriniz içinde teşekkürler Aras Kargo dağıtım yapmıyor MNG olur mu dedim olur dediler, onlara da teşekkürler.

@Simon, merhaba iyi akşamlar kulaklığı günde kaç saat kullanıyorsunuz ve hiç acıtıyor mu kulak ağrısı oluyor mu?

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler kulaklık öneriniz için.
Hızlı geri döndüğünüz içinde teşekkürler.
Satıcı öneriniz içinde teşekkürler Aras Kargo dağıtım yapmıyor MNG olur mu dedim olur dediler, onlara da teşekkürler.

@Simon, merhaba iyi akşamlar kulaklığı günde kaç saat kullanıyorsunuz ve hiç acıtıyor mu kulak ağrısı oluyor mu?
Gunde 1 saat civari kullaniyorum. Acitmiyor. Fakat bu kulak yapisiyla ilgili. Benim kulagim cogu kulak ici kulaklikta sorun yasamiyor.

Gunde 1 saat civari kullanıyorum. Acitmiyor. Fakat bu kulak yapisiyla ilgili. Benim kulagim cogu kulak ici kulaklikta sorun yasamiyor.

🥲Ben 6 7 saat taktığım için kulak içi de kulak üstü de bir saatten sonra ağrı yapıyor.
Tangzu WAN er s. G 2 ile EW200 arasında gidip gelirken epeyin Buds 3 FE sayfasına gidip sayfayı yenile yenile yenile yapıyorum.
Hangisini alırsam alayım mutsuz olacağım artık, geri dönüş yok.
Neyse sizin de kafanızı bulandırmayayım. İyi geceler.

Son düzenleme:
🥲Ben 6 7 saat taktığım için kulak içi de kulak üstü de bir saatten sonra ağrı yapıyor.
Tangzu WAN er s. G 2 ile EW200 arasında gidip gelirken epeyin Buds 3 FE sayfasına gidip sayfayı yenile yenile yenile yapıyorum.
Hangisini alırsam alayım mutsuz olacağım artık, geri dönüş yok.
Neyse sizin de kafanızı bulandırmayayım. İyi geceler.
Ucuz olani al derim.