Eger telefonda kullanacaksan mantikli olur Type-C olan.
Evet ve tablette de.
Siz PC de kullanıyorsunuz galiba.
Eger telefonda kullanacaksan mantikli olur Type-C olan.
Dogru. PC'de kullaniyorum.Evet ve tablette de.
Siz PC de kullanıyorsunuz galiba.
Creative Aurvana var telefonda çok iğrenç boğuk bir sesi var ama pc de sanki bambaşka bir kulaklık gibi arada ki fark köpekten inip ejderhaya binmek gibi.
Yok bu oyle degil. Kendine ait DAC'a sahip EW200 modelinin Type-C versiyonu. Temiz ses verir.Creative Aurvana var telefonda çok iğrenç boğuk bir sesi var ama pc de sanki bambaşka bir kulaklık gibi arada ki fark köpekten inip ejderhaya binmek gibi.
O yüzden telefona hiç güvenmiyorum.
Yok bu oyle degil. Kendine ait DAC'a sahip EW200 modelinin Type-C versiyonu. Temiz ses verir.
Gunde 1 saat civari kullaniyorum. Acitmiyor. Fakat bu kulak yapisiyla ilgili. Benim kulagim cogu kulak ici kulaklikta sorun yasamiyor.Tamam teşekkürler kulaklık öneriniz için.
Hızlı geri döndüğünüz içinde teşekkürler.
Satıcı öneriniz içinde teşekkürler Aras Kargo dağıtım yapmıyor MNG olur mu dedim olur dediler, onlara da teşekkürler.
@Simon, merhaba iyi akşamlar kulaklığı günde kaç saat kullanıyorsunuz ve hiç acıtıyor mu kulak ağrısı oluyor mu?
Gunde 1 saat civari kullanıyorum. Acitmiyor. Fakat bu kulak yapisiyla ilgili. Benim kulagim cogu kulak ici kulaklikta sorun yasamiyor.
Ucuz olani al derim.Ben 6 7 saat taktığım için kulak içi de kulak üstü de bir saatten sonra ağrı yapıyor.
Tangzu WAN er s. G 2 ile EW200 arasında gidip gelirken epeyin Buds 3 FE sayfasına gidip sayfayı yenile yenile yenile yapıyorum.
Hangisini alırsam alayım mutsuz olacağım artık, geri dönüş yok.
Neyse sizin de kafanızı bulandırmayayım. İyi geceler.