Konu Başlıkları Gizle
Merhabalar. Canım sıkıldığı için bugün sizlerle beraber ülkemizde oldukça kullanıcısı olan W60/W75'te bulunan Wraith Flow Manyetik Switch'lerin hangi marka(ların) fasonu olduğunu konuşacağız. Dediğim gibi sıkıldığım için yapıyorum, işinize yarar ya da yaramaz, birisi sorar atarsınız
. İyi okumalar!
Gördüğünüz gibi yanında 3 tane de yedek olarak geliyormuş.
www.lazada.com.my
Okuduğunuz için teşekkürler! Umarım yararlı ve okuma zevki iyi bir makale olmuştur. İyi forumlar dilerim.
. İyi okumalar! 1-) Gateron/Wraith KS-20 Dual Rail.
Elimizde bulunan kaynaklara göre Wraith klavyelerin V1 modellerinde Gateron'un dual-rail switch'i olan KS20-U Dual Rail Switch'lerini kullanıyor. Çok bir bilgi edinemedim ama yakın akrabalarının POM yapıda olduğunu hesaba katarsak ve Wraith'in resmi verdiği yay sertliği, aktivasyon mesafesi sonuçlarını da düşünürsek POM olması olası. Gene de kesin konuşmayacağım çünkü bilmiyorum hangi element olduğunu ve internette net bir kaynak bulamadım.Gördüğünüz gibi yanında 3 tane de yedek olarak geliyormuş.
2-) BSUN/Wraith V2 Switch.
Ne oldu veya ne yaşandı gram bilmiyorum ama Wraith klavyelerin V2 modellerinde Gateron'dan BSUN'a geçmişler. BSUN markası da gayet iyi switch'ler üreten bir marka, galiba Gravastar'ın bazı klavyelerinde de Gravastar x BSUN Switch'ler vardı yani iyi bir üretici.
Wraith W60 Hall Effect Gaming Keyboard | Lazada Malaysia
Experience precision gaming with the Wraith W60 Hall Effect Gaming Keyboard. Available in Cyber Blue, Stealth Black, and Kitsune Edition, this Nobranded keyboard offers responsive performance and a sleek design for enhanced gaming experience. - Lazada
3-) Bu Bir Upgrade mi yoksa Downgrade mi?
Bu konu aslında kişiden kişiye göre değişir. BSUN fasonu olan switch'ler daha çok beğeniliyor şu an kullanıcılar tarafından. Upgrade diyebiliriz çünkü V1 modelinden memnun kalmayan kişi epey çoktu.Okuduğunuz için teşekkürler! Umarım yararlı ve okuma zevki iyi bir makale olmuştur. İyi forumlar dilerim.