Kajak

Çalışkan
Oyun ve muzık ıcın kulaklık alacağım, bütçem 2 bın TL. Kulaklıgı aynı zamanda telefonda kullanmak ıstıyorum. SteelSeries Nova 1 Wireless alacaktım hiçbir yerde bulamadım o yuzden bu IEM kulaklıkları almayı dusunuyorum. Tam bır bılgım yok cunku bılgıler cok karmasık. Bazı yerlerde ses kartı problemı olur sesınız gıtmes yankılı gelir ses tarzı bılgıler yazıyor. Bılen kullanan varsa yardımcı olabılır mı?
  • Telefonum iPhone 13
  • Bilgisayarım masaustu Ryzen 5 5600 RTX 4060

Güncel

Oyun ve muzık ıcın kulaklık alacağım, bütçem 2 bın TL. Kulaklıgı aynı zamanda telefonda kullanmak ıstıyorum. SteelSeries Nova 1 Wireless alacaktım hiçbir yerde bulamadım o yuzden bu IEM kulaklıkları almayı dusunuyorum. Tam bır bılgım yok cunku bılgıler cok karmasık. Bazı yerlerde ses kartı problemı olur sesınız gıtmes yankılı gelir ses tarzı bılgıler yazıyor. Bılen kullanan varsa yardımcı olabılır mı?
  • Telefonum iPhone 13

Güncel
İyiki almamışsınız Nova 1 oyuncak gibi.

Bende ses kartı olmadan IEM kullanıyorum.

• Telefonum iPhone 13

Güncel
IEM alacaksan Flat-EQ + kaliteli bir DAC kullanacaksın. Boşuna IEM olacak diye altyapınız olmadan para vermeyin. Sony EX750, H500 vs. al müzik ağırlıklı isen.

iPhone ve istisnalar harici integrated sound cardlı anakartlar ile zaten kaliteli müzik dinleyemezsin.

Tabii 2k'ya hangi IEM alınır tartışılır.

Dostum, çoğu IEM'de mikrofon yok haberin olsun. Ayrı mikrofonlu kablo alman lazım ve ondan da iyi bir kalite beklememek lazım. IEM kullanan insanlar harici bir mikrofon ile kullanıyor genelde.
Mikrofon var gozukuyor wraith linkinde o yuzden kalıtesını merak ettım

IEM alacaksan Flat-EQ + Kaliteli bir DAC kullanacaksın. Boşuna IEM olacak diye altyapınız olmadan para vermeyin. Sony EX750, H500 vs. al müzik ağırlıklı isen.

Tabii 2k'ya hangi IEM alınır tartışılır.
Sadece fps oyunu oynayıp muzık dınlıyecegım o yuzden cok yuksek masrafa cıkartmak ıstemıyorum kasam cok eskı degıl anakart olarak ASUS PRIME A520M-K bunu kullanıyorum 2000 bin liraya alınabılecek kulaklıklar cok kotu su an baktıgıma gore sadece ıem ler kalıtelı duruyor

Sadece fps oyunu oynayıp muzık dınlıyecegım o yuzden cok yuksek masrafa cıkartmak ıstemıyorum kasam cok eskı degıl anakart olarak ASUS PRIME A520M-K bunu kullanıyorum 2000 bin liraya alınabılecek kulaklıklar cok kotu su an baktıgıma gore sadece ıem ler kalıtelı duruyor
EX750 veya H500 oneririm Sony grubundan.

FiiO'larda JD1 bakabilirsin.