jackarmis

Uzman
Arkadaşlar selam, 7HzG1 IEM kulaklık satın aldım. Kulaklığı takıyorum ses az geliyor, kalitesi felaket ötesi kötü, resmen ses 360p gibi geliyor. Şarkıda söylenen kelimeleri bile zar zor anlıyorsun. O kadar bariz bir fark var. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı diye MacBook ile denedim aynı sorun MacBook'ta da devam etti. Fakat servis raporunu alta bırakıyorum. Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok demişler. + ve - ses açma kapama tuşları bile çalışmıyordu. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir, bir fikri olan var mı? Bilgisayarın kendi hoparlöründen ses kusursuz. Ama bu IEM kulaklığı taktığım an berbat. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum, yanlış falan mı takıyorum? 1500 kez kontrol ettim her şeyi doğru yapıyorum, doğru takıyorum. Merak ettim düşüncelerinizi.

Adsız.webp

Arkadaşlar selam, 7hzg1 IEM kulaklık satın aldım. Kulaklığı takıyorum ses az geliyor, kalitesi felaket ötesi kötü, resmen ses 360p gibi geliyor. Şarkıda söylenen kelimeleri bile zar zor anlıyorsun. O kadar bariz bir fark var. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı diye MacBook ile denedim aynı sorun MacBook'ta da devam etti. Fakat servis raporunu alta bırakıyorum. Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok demişler. + ve - ses açma kapama tuşları bile çalışmıyordu. Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir, bir fikri olan var mı? Bilgisayarın kendi hoparlöründen ses kusursuz. Ama bu IEM kulaklığı taktığım an berbat. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum, yanlış falan mı takıyorum? 1500 kez kontrol ettim her şeyi doğru yapıyorum, doğru takıyorum. Merak ettim düşüncelerinizi.

Eki Görüntüle 229328

Kulaklık gelsin kontrol et sorun devam ediyorsa tüketici hakem heyetine başvur.

Kulaklık gelsin kontrol et sorun devam ediyorsa tüketici hakem heyetine başvur.
THH uğraşılmaz ya. 3 Aya anca sonuçlanıyor. Zaten ilk başta kablo kısa geldiği için hiç kullanmadan THH başvurmuştum. Jelatin açıldı diye THH reddetti kişisel ürün deyip. Şansa bak ki kullanmaya başlayınca böyle bir sorun çıktı... Rapor da en ufak sorun yok yazıyor. Adamların yalandan iş yapacağını sanmıyorum. Napmam gerekir acaba bilemedim. Basit bir ayarı falan mı var acaba diye umut edip teknoloji forumlarına konu açtım

THH uğraşılmaz ya. 3 aya anca sonuçlanıyor. Zaten ilk başta kablo kısa geldiği için hiç kullanmadan THH başvurmuştum. Jelatin açıldı diye THH reddetti kişisel ürün deyip. Şansa bak ki kullanmaya başlayınca böyle bir sorun çıktı... Rapor da en ufak sorun yok yazıyor. Adamların yalandan iş yapacağını sanmıyorum. Napmam gerekir acaba bilemedim. Basit bir ayarı falan mı var acaba diye umut edip teknoloji forumlarına konu açtım.

Hocam dediğin kadar bariz bir şey varsa sanmıyorum ya böyle diyeceklerini. Dip ses olan ürünü bile iade alıyorlar.

Hocam dediğin kadar bariz bir şey varsa sanmıyorum ya böyle diyeceklerini. Dip ses olan ürünü bile iade alıyorlar.
Sorun neyde olabilir sence? Basit bir windows ayarı falan mı var acaba? Çünkü kulaklığı doğru taktığıma %100 eminim. Bazı arkadaşlar anakartın kötüdür demiş. Anakartım: MSI MAG Z390M MORTAR Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart bununla alakası olabilir mi? Ben de sanmıyorum sorunlu ürüne sorunsuz diyeceklerini. Ama yazdığım sorunların hepsi mevcut

Sorun neyde olabilir sence? Basit bir Windows ayarı falan mı var acaba? Çünkü kulaklığı doğru taktığıma %100 eminim. Bazı arkadaşlar anakartın kötüdür demiş. Anakartım: MSI MAG Z390M Mortar Intel Z390 soket 1151 DDR4 4400(OC) M.2 anakart bununla alakası olabilir mi? Ben de sanmıyorum sorunlu ürüne sorunsuz diyeceklerini. Ama yazdığım sorunların hepsi mevcut.

Herhangi bir telefonda denedin mi?

O çözülür hocam onu dert etme. Deneyeceğin bir telefon lazım sadece.
İnan deneyecek telefon bile bulamıyorum herkeste iphone var. :D Yapay zekaya sordum. Ugreen USB to 3.5mm Jack Adaptör (Alüminyum Kasa) bana bunu alman lazım. Ses kartı olmadığı için hem kötü ses alıyorsun hem de + ve - tuşları çalışmıyor dedi. Doğru mudur sence?

İnan deneyecek telefon bile bulamıyorum herkeste iPhone var. :D yapay zekaya sordum. Ugreen USB to 3.5mm jack adaptör (alüminyum kasa) bana bunu alman lazım. Ses kartı olmadığı için hem kötü ses alıyorsun hem de + ve - tuşları çalışmıyor dedi. Doğru mudur sence?

İşte hocam doğruluğunu test etmen için telefonda dene dedim ben de. Telefonda düzgünse dediği doğru olacak. Ne olup olmadığını bilmeden onlara para verme diye dene diyorum.