Bütçe
5.000 TL

urkanF

Uzman
Wraith indirimleri başlamışken güzel bir fare arıyorum. Evde halihazırda Scyrox V8 var severek kullanıyorum elime güzel oturuyor, claw ve palm arası kullanıyorum fareleri.

Lamzu'ya da waizowl markaları ilgimi çekti hangisi iyidir? Laptop ile birlikte kullanacağım, alacağım fare ile uyumlu mouse pad de lazım. Hybrid modelli almam lazım.

Önerilere açığım bütçem bu bantlarda maksimum 5.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith indirimleri başlamışken güzel bir fare arıyorum. Evde halihazırda Scyrox V8 var severek kullanıyorum elime güzel oturuyor, claw ve palm arası kullanıyorum fareleri.

Lamzu'ya da waizowl markaları ilgimi çekti hangisi iyidir? Laptop ile birlikte kullanacağım, alacağım fare ile uyumlu mouse pad de lazım. Hybrid modelli almam lazım.

Önerilere açığım bütçem bu bantlarda maksimum 5.000 TL.

Bunlara da bakabilirsiniz ek olarak.

Ergo seviyorsanız Ogm Pro V2 de alınabilir, pembe olması bozmazsa. Bozarsa da Teevolution Terra Pro bakabilirsiniz. O da güzel bir ergo fare.

Bütçe artarsa Trinity CF ve StormBreaker Max CF bakabilirsiniz.

Mousepad olarak da SoA Pro Hybrid ve Ace Series Serenity modellerine bakabilirsiniz.

Onlara ek olarak şu ikisi de harika bir pad.

Son düzenleme:
6bine çıkmış bütçe o kadar çıkanam delikli yapı hoşuma gitmiyor hem

Bunlara da bakabilirsiniz ek olarak.

Ergo seviyorsanız Ogm Pro V2 de alınabilir, pembe olması bozmazsa. Bozarsa da Teevolution Terra Pro bakabilirsiniz. O da güzel bir ergo fare.

Bütçe artarsa Trinity CF ve StormBreaker Max CF bakabilirsiniz.

Mousepad olarak da SoA Pro Hybrid ve Ace Series Serenity modellerine bakabilirsiniz.

Onlara ek olarak şu ikisi de harika bir pad.

Hocam terranın bataryası 250mah biraz az değil mi?

Bende ayın 10'unda kulaklık mouse klavye alacağım. Aklımda A9 Ultra vardı. F/P olarak önerildi. Diğerleri ile aralarında ne gibi farklar var bilmiyorum ancak bende ATK Dragonfly A9 Ultra öneririm. Terra benim de aklımı karıştırmadı değil yalnız A9 Ultradan daha mı iyidir?