Telefonunu Çıkra 80

Üstün
Makaleler
10
Birkaç kez farklı influencerlardan denk geldiğim bir şey.

Nerede bir Wraith iş birliği varsa, bir kitle her zaman müşteri desteğinin rezalet olduğunu belirtir. Ancak birkaç dakika sonra bu yorumlar puf olur. Ama kasıtlı olarak bu yorumlar puf oluyor.
Bu bir İFADE ÖZGÜRLÜĞÜDÜR! Ilık şeyli influncerların abuse'ladığı "ifade özgürlüğüne saygı duyuyorum" lafına "parayı görene kadar" ifadesini ekliyor.

Benim gördüklerimi ve en azından elimde kanıt olanları ekleyeyim;

1- Video şu;

Bir yoruma yanıt olarak vermiştim. Tıkladığımda hiçbir türlü yoruma ulaşılamıyor.

videoyun yorum kaldırma.webp

Denemek için kendim de bir yorum yaptım, o da yok oldu :D Hayır, arafta kalmadı, çünkü kalsaydı 5 like alamazdı.

Kanaldan engellenmemişim, çünkü güncel diğer yorumlarım gözüküyor. (Yaşamıştım)
Kendi hesabım;

1786806318703.webp

Gizli sekme;

1786806386761.webp

Bu olayın üstünden aylar geçtiyse artık yorum sizindir.

2- En güncel olarak bu yaşandı;
Video:

Şu anlık yorumlar sekmesi şu şekilde. Gizli sekmeden kontrol ettim, yorumum hala duruyor orada. Puf olursa şaşırmayın.

1786806537574.webp

Ancak şu yorum ve yanıtım puf olmuş gitmiş.

Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp

Buyurun beyler, kullanıcılar Wraith hakkında bunları düşünüyor. Herhangi bir manipülasyon yok, orada eşek kadar oylama falan var.

Bu firmanın, bu şekilde yalakalığını yapanlar ekmek parası diye bizim gökten zembille (!) indirdiğimiz ekipman bütçelerine çökmesi çok acizce. Size yağmurlu hava su verenin ben...
Biri sorarsa biz ekmek parası falan kazanmıyoruz haşa! Forum kuralları olmasa daha da girerdim de neyse.

Şunları gördükten sonra bu firmadan bir daha alışveriş yapmamaya karar verdim. ATX Battle Axe PRO aldım, onda da bir taraflarım titriyordu. Sıfır garantisiz ürün aldım diyerek kullanıyorum.

İşine gelmeyen için rage-bait, çoğunluk için fikir verici bir konu olduğunu düşünüyorum.
İfade özgürlüğümle birlikte ben kaçarım.

İyi sosyaller.

Bir markanın son zamanlarda birileri sürekli reklamını yapıyorsa uzak duracaksınız. Mümkünse 1-1.5 sene bu markadan bir çöp bile almayacaksınız. Geçen zaman üzerine gerçek kullanıcı yorumlara ortaya çıkınca ona göre alışveriş yapacaksınız. Wraith de benim gözümde tam olarak böyle bir marka.

İade almayan yerden alışveriş etmem. Ne demek kabul etmiyorum 14 gün cayma hakkım var Amazon, Hepsiburada, Trendyol, overgame, Sinerji, İncehesap, Gaming.Gen.TR, İtopya, alıyorsa bunlarda alacak bugüne kadar bu yerleden arada denk geldi hiç sorun yaşamadım. Ha almazlarsa alışveriş etmem. Bu kadar basit. Ama oturup yorumlarda dövüşmeye gerek yok fikir belirtilir ama silerlerse de oturup uğraşmam.

Haklısınız hocam. Bence direkt Çin menşeli ürünler alınmaz zaten.
Aldığımız çoğu ürün Çin ile bağlantılı. Önemli olan ürün niteliği aslında.

İade almayan yerden alışveriş etmem. Ne demek kabul etmiyorum 14 gün cayma hakkım var Amazon, Hepsiburada, Trendyol, overgame, Sinerji, İncehesap, Gaming.Gen.TR, İtopya, alıyorsa bunlarda alacak bugüne kadar bu yerleden arada denk geldi hiç sorun yaşamadım. Ha almazlarsa alışveriş etmem. Bu kadar basit. Ama oturup yorumlarda dövüşmeye gerek yok fikir belirtilir ama silerlerse de oturup uğraşmam.
Ben de o kadar kavga etmiyorum, ama eden görünce like basıp geçen tayfadayım. Yorumları silinince uçak kaldırma imkanım varsa 1-2 kez yaparım. Şu an olduğu gibi.

Bir videoyu izlediginizde urunden cok site hakkinda fikir sahibi oluyorsaniz uzuleceginiz tek sey vaktiniz olsun. Bu tarz hareketleri yapan firmalara tepki amacli satin alim yapmayi durdurmamiz gerek ama insanimiz balik hafizali oldugu icin bugun olan seyi yarin unutur ve bir sey olmamis gibi devam eder hayatina.