Wraith kullanılmış mouse pad gönderdi

semozin

Uzman
Merhaba,

07/03/2025 tarihinde Wraith adlı siteden Wraith Ace Series Poron Mouse Pad Sunset modelinin 500x500 olan versiyonunu satın aldım. Bugün kargodan geldi fakat kutuda tozlanma ve hasar vardı, bu yüzden şüphelendim. Ne yazık ki bana, başka bir kişinin 19/02/2025 tarihinde satın alıp iade ettiği, yüzeyi kedi kılı dolu, kullanılmış ve tozlu bir değişim ürünü göndermişler. Üstelik bu ürüne 2.175 TL ödedim. Kendi paramla bana hakaret ediyorlar resmen. Bu satıcıyı şikayet etmek için en uygun yer neresidir? Gerekli işlemler için yardımlarınızı bekliyorum.

Şikayetlik bir durum yok, çöpe atacak halleri yok ya? Değişim için yollayabilirsiniz, kabul edeceklerdir.
2.5 verdiğin bir eşya sıfır yerine değişimden gelen üstü pislik ve kedi kılı dolu bir ürünken ne yapacaksınız alıp kullanmaya devam mı edeceksiniz ?

2.5 verdiğin bir eşya sıfır yerine değişimden gelen üstü pislik ve kedi kılı dolu bir ürünken ne yapacaksınız alıp kullanmaya devam mı edeceksiniz ?
Ürünü öyle kullanmaya devam edin diyen mi var? Bunu Amazon da yapıyor, Hepsiburada da yapıyor. İade/değişim hakkınız boşuna mı var? Size değişime göndermeniz hakkında öneride bulundum, peki adamlar 2.5 bin TL'lik ürünü çöpe mi atsın sırf iadeden geldi diye?

Değişim ürünü gönderirken hijyen kurallarını sağlaman gerek kutusunu içeriğini baştan yapman gerek bende tekstilci kumaşçıyım böyle rezillik görmedim bu kadar başarısızlık utanç verici şirket daha görmedim

Bende 480 GB SSD almıştım ama kullanılmış sağlığı 76 falandı ve durumu satıcıya söyledim ve yenisiyle değiştirdiler sende aynısını yap eğer yine aynısı olursa şikayet et. Bazen bazı şeyleri fazla abartıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…