Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
alabiliyorsan pulsar sleeve al.Kolluk almak istiyorum ama stoğu kalmamış, ne zaman gelir?
Helixo
Uzman
@Torukojin Kaneki, Amazon'dan almak istemiyorum teslimat süresi çok uzun.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Daha iyi kalite ama siz bilirsiniz.@Torukojin Kaneki, Amazon'dan almak istemiyorum teslimat süresi çok uzun.
Helixo
Uzman
@Torukojin Kaneki, ne gibi farklar vardır aralarında bir de çok işe yarar mı benim bileğim mouse padde rahat kayıyor ama kolum biraz yavaş kayıyor bu sorunu çözer mi?
H4nSkill
Uzman
@Torukojin Kaneki, ne gibi farklar vardır aralarında bir de çok işe yarar mı benim bileğim mouse padde rahat kayıyor ama kolum biraz yavaş kayıyor bu sorunu çözer mi?
Kolum yavaş kayıyor derken bahsettiğiniz kolunuzun ağır gelmesi ise küçük bir tavsiye olarak ağırlık egzerzisi denemeniz işe yarar belki. Bazen benim de kolumu hızlı kontrol edemiyordum ancak arada bir egzersiz hafif gibi hissettiriyor.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Bildirim gelmemiş. Bende işe yaradı elim takılmıyor ve mousepad rahatsız etmiyor. Terlediğimde aşırı yavaşlıyordu. Artık öyle bir şey yok.@Torukojin Kaneki, ne gibi farklar vardır aralarında bir de çok işe yarar mı benim bileğim mouse padde rahat kayıyor ama kolum biraz yavaş kayıyor bu sorunu çözer mi?
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-