Yani Türkiye'de başka yerde bulunmayan ürünler satıyorlar. Özellikle custom tarafında RationalKeys ile piyasayı domine eden taraftalar. Onun haricinde F/P olarakta getirttikleri modeller büyük sükse yarattı. Mesela VXE R1 yada ATK A9. Bu fareler hem yurt dışında hemde yurt içinde çok büyük bir kullanıcısı olan fareler. Onun haricinde birkaç ürün dışında kendi ürettikleri modellerde güzel. Wraith daha çok mükemmelliğe oynamaya çalışan bir marka bana kalırsa. Mesela WLmouse başka kimde var? WS başka kimse var? RAWM başka kimde var? Wobkey başka kimde var? Bu daha çok gider ama uzun olması için kısa keseceğim. Kısacası Wraith'in ülkeye getirdiği modelleri ve kalitesini beğeniyorum ve bu konuda sektörde muadili olmayan bir marka bana kalırsa. He varmı eksileri tabii var mesela satış sonrası desteği, maillere cevap verme süreleri falan çok kötüydü ama şu aralar biraz toparladılar gibi.
Az daha okudum yorumları haklı bulduğum yorumlar var özellikle şu ürün tanitanlarin sanki hepsi mükemmelmiş gibi tanitmalari cidden aşırı sinirimi bozuyor benimde hiçbir bilgisi olmayan çocuklara sponsor olup ürünlerini tanıttıyorlar küçük yaşındaki çocuklarda "Aaa Wraith klavye/fare çok güzelmiş" hemen alayım diyor.
Saplamayı severler sağ olsun gümrük engelli ülkemiz ekmeklerine yağ sürüyor ama eskisi kadar saplamıyorlar hafiften azalmış gibi. Bir iki sene önce iki katına satıyorlardı şu an iki değil bir buçuk kat falandır.