baturalp Çalışkan Katılım 27 Ekim 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 15 7 Şubat 2026 #1 Merhaba, Wraith spirit Pro mu yoksa SteelSeries QCK large mi? Veya başka önerisi olan varsa bekliyorum, 2K vermek çok manıtklı gelmiyor.
Merhaba, Wraith spirit Pro mu yoksa SteelSeries QCK large mi? Veya başka önerisi olan varsa bekliyorum, 2K vermek çok manıtklı gelmiyor.
D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 7 Şubat 2026 #2 Wraith genelde öneriliyor, bir şey diyemeyeceğim ama QCK Large kendim kullandım asla önermiyorum. Mousepadin kullandığınız kısmı çok kısa sürede diğer kısımlarla eşit kaymamaya başlıyor.
Wraith genelde öneriliyor, bir şey diyemeyeceğim ama QCK Large kendim kullandım asla önermiyorum. Mousepadin kullandığınız kısmı çok kısa sürede diğer kısımlarla eşit kaymamaya başlıyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.042 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.333 Yer İstanbul 7 Şubat 2026 #3 SoA Pro ile düz SoA arasındaki tek fark boyut. Düz SoA alabilirsiniz.