Celest ile Sense arasında ne fark var? Kararsızım.Anakart üzerindeki standart kulaklık çıkışından biraz daha temiz ses vermesi için yapılan bir ses devresi onboard sese göre biraz iyileştirilmiş hâli.
Dip ses az.
Ses net.
FPS oyunlarında yön hissi iyi ayrı ses kartına gerek yok, direkt kullanırsın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
BlackShark'in mikrofonu Celest olandan daha iyi. Mikrofon performansi icin IEM almayin.Mikrofon kalitesi kulak üstü olan BlackShark v2X ile arasında çok fark olur mu?
BlackShark'in mikrofonu celest olandan daha iyi. Mikrofon performansi icin IEM almayin.
DC için yeterli mi çok kullanmayacağım mikrofon ayrı almakta istemiyorum.
- Makaleler
- 23
DC icin yeterlidir. İs gorecek seviyede.DC için yeterli mi çok kullanmayacağım mikrofon ayrı almakta istemiyorum.
SpeedBeast34
Üstün
Celest ile Sense arasında ne fark var? Kararsızım.
Wraith Sense: Oyun odaklı, ayak sesi önde, ses daha sert.
Celest: Daha kaliteli, dengeli ses, hem müzik hem oyun daha iyi.
Celest daha iyi seçim derim ben olsam seni bilmem.
Wraith Sense: Oyun odaklı, ayak sesi önde, ses daha sert.
Celest: Daha kaliteli, dengeli ses, hem müzik hem oyun daha iyi.
Celest daha iyi seçim derim ben olsam seni bilmem.
Bir de hocam eğer ki IEM alırsam mousepadda alabileceğim Sprit of aim düşünüyorum mouse pad olarak celest ile ikisini almak mantıklı olur mu?
SpeedBeast34
Üstün
Bir de hocam eğer ki IEM alırsam mousepadda alabileceğim Sprit of aim düşünüyorum mouse pad olarak celest ile ikisini almak mantıklı olur mu?
Mantıklı aslında celest ses kalitesi ve ayak sesi netliği artar.
Spirit of aim aim kontrolü iyileşir.
İkisini birlikte almak FPS için direkt performans upgrade olur. Net iyi kombin. Bence. Yine de almadan iyi bir araştır.
Mantıklı aslında celest ses kalitesi ve ayak sesi netliği artar.
Spirit of aim aim kontrolü iyileşir.
İkisini birlikte almak FPS için direkt performans upgrade olur. Net iyi kombin. Bence. Yine de almadan iyi bir araştır.
Şimdi araştıracağım umarım üzmez N9 neptüne alacaktım sol kulaklıktan ses geliyormuş kronik olarak.
SpeedBeast34
Üstün
Şimdi araştıracağım umarım üzmez N9 neptüne alacaktım sol kulaklıktan ses geliyormuş kronik olarak.
Evet N9 Neptune'da tek kulak sorunu yaşayan çok kişi var. Forumlarda ağlayan çok bundan.
Celest kablolu olduğu için kronik arıza riski düşük ve daha stabil.
Üzme ihtimali çok daha az. Güvenli seçim diyebilirim.
Evet N9 Neptune'da tek kulak sorunu yaşayan çok kişi var. Forumlarda ağlayan çok bundan.
Celest kablolu olduğu için kronik arıza riski düşük ve daha stabil.
Üzme ihtimali çok daha az. Güvenli seçim diyebilirim.
Reis ya tasarım olarak alternatif var mı tam içime sinmedi blackshar v2X'ten iyi ses verecek bir şey arıyorun.