Rehber Wraith üzerinden satılan mouse modelleri incelemesi 1. kısım

Bizimkiler sağ olsun; onca para verilir mi deyip karşı çıkıyorlar. Aslında oyun oynayan tiplerden değilim. Ucuz olup olmaması bana his yarattırmadı.
3111'den 3395'e geçince çağ atladım mesela, bu tarz çağ atlayanlar için verilebilecek paralar.

@SF26, Documents'teki database'in 1. hali (şu anki) ile karşılaştırırsak çok bir fark yok evet ancak güncellenecek database ile kıyaslayınca işler değişecek. Büyük bir proje var.
Beklentiler yükseliyor, bu beklentilerin altında kalmayız o zaman

Oyun oynamayıp günlük işleri halleden birisi için ucuz bir mouse'da yeterli zaten.
Peki oyun oynayan birisi için aşırı fark olur mu? Zamanında 400 liraya SS Prime almıştım. Boyut olarak memnunum. Elim biraz büyük olduğu için tam ideal benim için. A9 ULTİMATE sorun olur mu büyük el için? Ona geçmeyi düşünüyorum. Kısaca performans olarak çok fark olur mu?

SS Prime iyi bir mouse. A9 Ultimate bence sorun yaşatmaz. Almadan önce GPX deneyin, shape olarak aynı.

2 sene önce incehesaptan aldığım Glorious Model I mouseum hala tam tıkır çalışıyor. Hatta bunlardan bazılarına taş bile çıkartıyor. Bu fiyatlar nedir arkadaş akıl aldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…