graviix

Üyecik
Dostlar selam,
Yaklaşık 4 aydır Wraith W1 mouse kullanıyorum ve özellikle bugün üst üste birkaç kez yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim. Wraith W1 mouse yanında bir kontrolcü ile birlikte geliyor. Bu kontrolcüden Type-C bağlantısını söküp takınca klavyemdeki hiçbir tuş görevini görmüyor. Hiçbir komut çalışmıyor (CTRL Alt Del) mouse çalışıyor. Scroll ile masaüstünde ileri geri yaptığımda masaüstü simgeleri küçülüp büyüyor. Sağ tık yaptığımda ise aşağıdaki görselde belirttiğim gibi yan taraflarda harf butonları çıkıyor. Windows üzerinden kontrol ettiğimde sesli erişimin kapalı olduğunu ve yapışkan tuşlar fonksiyonunun da yine kapalı olduğunu görüyorum. Sorunu buldum gibi duruyor ama çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp Image 2026-04-18 at 22.32.10.webp

Erişilebilirlik ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir mi acaba? CTRL basılı tutulu kalmış olabilir misin kontrol eder misin? Varsa Wraith yazılımı kaldırabilir misin?

Erişilebilirlik ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir mi acaba? CTRL basılı tutulu kalmış olabilir misin kontrol eder misin? Varsa Wraith yazılımı kaldırabilir misin?
Erişilebilirlik ayarlarında sesle erişim ve yapışkan tuşlar gibi tüm fonksiyonlar kapalı. Tuş basılı kalma gibi bir problem de yok. Birkaç kez denedim tekrar tekrar tüm tuşlara basmayı ama çözülmedi. Kesin çözüm yeniden başlatmak bilgisayarı. Şu an kontrolcünün kablosunu söküp takınca da aynı sorunu yaşamıyorum. Tam olarak sebebini bulabilmiş değilim