Rehber Wraith üzerinden satılan mouse modelleri incelemesi 1. kısım

@RapidLemming955, ergo seviyorsanız bence Y9 serisine bakın. 21 cm palm'a daha uygun Y9. Prime kullanıyorsanız ergo seviyorsunuz demektir.
A9 ile pek farkı var mı? Fiyat olarak 100 TL oynuyor zaten. Alacak olursam tercih ederim. Şimdilik önceliğim başka fakat biraz ileride alabilirim.

@RapidLemming955, ergo seviyorsanız bence Y9 serisine bakın. 21 cm palm'a daha uygun Y9. Prime kullanıyorsanız ergo seviyorsunuz demektir.
Evet ergo seviyorum biraz daha.

Şu metini al youtube için seslendir, arkaya mouse'un teknik özelliklerini ve resmini koy, 15k izlenmeden açılış yapmazsan şerefsizim.
Eline sağlık

Eline sağlık Maykil'cim. Rehber mükemmel, tam bir duayen.

Belirteyim Leviathan V4'te yaşanan sorunların çoğu çözüldü. Belirttiğim yazı aşağıda.

Ayrıca n54L15 kullanmasına rağmen neden batarya süresi bu kadar az olmasının sebebi de altta var onu da belirttim.

Daha dün 2.elden 2.800 gibi bedava bir fiyata aldım. Hiçbir sorunu yok taş gibi harika bir fare. Fiyatının en donanımlı faresi bence.

Eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…