Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.300 TL - 3.000 TL
Alınır gibi duruyor.
cartel 19
Yetkin
Eğer bunu alırsam bir 4 sene kullanırım hocam o kadar ömürlü olur mu? Sürekli kullanamam zaten yüksek ihtimalle bir yerlere kaldırırım, ara sıra kullanırım.
Eğer bunu alırsam bir 4 sene kullanırım hocam o kadar ömürlü olur mu? Sürekli kullanamam zaten yüksek ihtimalle bir yerlere kaldırırım, ara sıra kullanırım.
Kullanımına da bağlı olarak 4 senede bozulan klavye görmedim hiç.
Kullanirsiniz hocam.Eğer bunu alırsam bir 4 sene kullanırım hocam o kadar ömürlü olur mu? Sürekli kullanamam zaten yüksek ihtimalle bir yerlere kaldırırım, ara sıra kullanırım.
Hocam ilk izleniminiz nasıl? Ben de almayı planlıyorum.
Colonell 4
Uzman
Bende aldım da hala aşırı kararsızım ace 68, fun 60 ve W60 arasında takılı kaldım.
cartel 19
Yetkin
Hocam şuan hala ön siparişte 18 Temmuzda kargoya verilecek gibi gözüküyor.Hocam ilk izleniminiz nasıl? Ben de almayı planlıyorum.
Ace 60, Fun 60 Max'ten biraz daha iyi donanım olarak. Fun 60 Max de tercih edebilirsiniz wireless isterseniz. W60 daha yeni çıkmış bir klavye. Hakkında incelemesi yok. Biraz daha beklerseniz W60 hakkında daha iyi karar verebilirsiniz bence.Bende aldım da hala aşırı kararsızım ace 68, fun 60 ve W60 arasında takılı kaldım.
Son düzenleme: