Wraith W75 V2 klavyeye soda döküldü, ne yapılabilir?

chizurum

Üyecik
Şişenin çeyreği kadar soda döküldü, hemen çıkardım. Bilgisayardan keycap'leri, switch'leri falan çıkardım, temizledim. Görünen tüm sıvıyı temizledim. 1 gün hava alan bir odada bıraktım ama geri bilgisayara taktığım zaman ESC tuşu kırmızı yanıyor, geri kalan tuşlar beyaz ve kendi kendine Google açıyor ve O, L, K, Ö, 9 tuşlarına sürekli ve çok hızlı şekilde basıyor. Bilgisayarı kilitliyor. 2 bilgisayarda denedim. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim, her türlü görseli gönderebilirim.

Zahmetli iş switchleri anakartı çıkarıp izopropil alkolle silmek lazım anakart spreyleri vs. var ama kesin çözüm olmayabilir devreler zarar gördüyse çöp maalesef.

Zahmetli iş switchleri anakartı çıkarıp izopropil alkolle silmek lazım anakart spreyleri vs. var ama kesin çözüm olmayabilir devreler zarar gördüyse çöp maalesef.
switchler sökülü suan ama anakartını bulamadım alkol değilde devre temizleyici sprey aldım nalburdan ama anakartını açamadım bi türlü öğreticide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…