Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

bi kere senin dostun değilim kardeş sanane benim ne yaşadığımdan sana mı kaldı yorumlamak ? senden daha iyi biliyorum merak etme kutudan ne çıktığını. işine bak.
Benden daha iyi bilmesen sormazdın zaten dostum üslubum biraz yanlış kusura bakma ama ne kankası çek elini omzumdan

Muhtemelen evet. Bu kulakligin 5 kati fiyatina sahip kulakliklari bile besleyebiliyor. Fazla bile gelir. Kaliteli bir DAC.

Zamanında 1.800'e yurt dışından TRN Black Pearl almıştım böyle bir şey yok.

Hayirli olsun. Gelince deneyimlerini yazarsin.
Genel olarak kulaklık güzel diyebilirim ama vov çok iyi diyebileceğim bir şey olmadı.Cloud 3 le nerdeyse aynı gibi ses kasma olarak orda beni şaşırtan herhangi bir durum olmadı. Mikrofon kalitesi iş görür düzeyde. Ergonomisi baya iyi,rahat. Uzun süreli kullanıma uygun gibi.Yani modelle mi alakalı bilmiyorum ama çok fazla bi upgrade hisettirmedi.

Cloud 3 kaliteli bir model. EG280'e benzer olarak gaming performansi onde.

Echo-a'yi alsan bile buyuk olcude fark yaratmaz. Apple dongle'dan daha iyi olsa da en belirgin fark ses seviyesi olur.
Ses seviyesi ziyadesiyle yeterli hocam. Ses kalitesinde değişiklik olmaz diyosanız dongle almaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…