Makaleler
23
Bayagi mutlu oldum bu IEM'leri gorunce. Gunum guzellesti resmen. Simdi hangileri alinir hangileri alinmaz ona bakalim. Tum IEM'leri degerlendirecegim.
  • Wraith Sense - Alinmaz. - 1.100 TL.
  • Moondrop Chu II - Alinir. - 1.250 TL.
  • Moondrop May - Alinmaz. - 4.000 TL.
  • Moondrop Rays - Alinmaz. 4.700 TL.
  • Moondrop Aria II - Alinmaz. - 5.000 TL
  • Kiwi Ears Cadenza - Alinir. - 1.800 TL.
  • 7Hz Elua Ultra - Alinir. - 1.500 TL.
  • 7Hz Zero: 2 - Alinir. - 1.300 TL.
  • 7Hz G1 - Alinir. 1.600 TL.
  • 7Hz Sonus - Alinir. - 3.300 TL.
  • Dunu Kima 2 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Dunu Titan S - Alinmaz. - 3.800 TL.
  • Dunu Titan S2 - Alinmaz. - 4.700 TL.
  • Tangzu Wan'er S.G. II - Alinir. - 1.300 TL.
  • Letshuoer S12 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Celest Wyvern Black Remaster - Alinir. - 1.800 TL.
  • Celest Wyvern Qing - Alinir. - 1.400.
  • ZiiGaat Lush - Alinir. - 8.000 TL.
IEM'leri buradan inceleyebilirsiniz.

Ama tam da Cloud III'ü 3k'ya aldıktan sonra mı geldi? Kârda mıyım zararda mıyım çözemedim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming adi altinda satilan cogu kulak ustu kulaklık IEM performansi veremiyor. Fakat aldığın kulaklık kotu bir model degil. Guzel gunlerde kullan.

Eyvallah hocam,
Ama zaten zamanında önerilmişti bayağı bizzat kullananlar tarafından. O yüzden üzmez umarım. Hem de zaten aldığım zaman kulaklığı, bu IEM kulaklıklar yoktu.

Düzenleme: Bu arada yeni fark ediyorum bunlar klasik olanlarmış ben en baştan beri kulak üstü sanıyorum 💀

Bu kulaklıkları özel ses yükseltici DAC olmadan sesi tam performans&yüksek vermez diyorlar standart anakart ses kartı ile? ALC 897 falan işe yarar mı? Yoksa illaki DAC mı lazım alıp da berbat bir ses alacaksak yazık olur az buz da değil misal

Bir de 1.500 TL'ye kadar olanların hangisi en iyisi? Hangisi güzel bass net temiz ses verir?

Bu kulaklıkları özel ses yükseltici DAC olmadan sesi tam performans&yüksek vermez diyorlar standart anakart ses kartı ile? ALC 897 falan işe yarar mı? Yoksa illaki DAC mı lazım alıp da berbat bir ses alacaksak yazık olur az buz da değil misal

Bir de 1.500 TL'ye kadar olanların hangisi en iyisi? Hangisi güzel bass net temiz ses verir?
1.500 TL'lik bir IEM için DAC gereksiz para israfı olur. PC'nin jack girişi tam performans verecektir. Anakartın ses kartıyla kullanabilirsin. Bass olarak en iyisi bu:

1.500 TL'lik bir IEM için DAC gereksiz para israfı olur. PC'nin jack girişi tam performans verecektir. Anakartın ses kartıyla kullanabilirsin. Bass olarak en iyisi bu:

Bunlarda mikrofon var mı hoca? Çok ihtiyacım yok ama olursa işime gelir. Hikayeli oyunlarda kullanmayı düşünüyorum alırsam. Ayrıca bende Buds 3 Pro var, ses kalitesi vb. konularda kıyaslarsan ne diyebilirsin?

Bunlarda mikrofon var mı hoca? Çok ihtiyacım yok ama olursa işime gelir. Hikayeli oyunlarda kullanmayı düşünüyorum alırsam. Ayrıca bende Buds 3 Pro var, ses kalitesi vb. konularda kıyaslarsan ne diyebilirsin?
Ürün detayları kısmında mikrofon bilgisi yazıyor. Celest kulaklıklarda var mesela mikrofon. Wraith Sense dışındaki alacağın tüm IEM'ler Buds3 Pro'dan iyi performans verecektir.

Çok basit bir şey aslında ama, bunların kablo uzunluklari nedir?

Sonuçta masaüstü bilgisayarin anakart ses çıkışları kasanin arkasında. En az 1,5 metre kablo uzunluğu olmalı ama bu kadar basit bir bilgi bile yok sitede.