- Makaleler
- 23
Fiyatindan dolayi. 2024 varyasyonu olsaydi deger derdim ama 3 yillik Chi-Fi IEM icin cok para bence.
Fiyatindan dolayi. 2024 varyasyonu olsaydi deger derdim ama 3 yillik Chi-Fi IEM icin cok para bence.
Bayagi mutlu oldum bu IEM'leri gorunce. Gunum guzellesti resmen. Simdi hangileri alinir hangileri alinmaz ona bakalim. Tum IEM'leri degerlendirecegim.
Wraith Sense - alinmaz. - 1.100 TL.
Moondrop chu II - alinir. - 1.250 TL.
Moondrop may - alinmaz. - 4.000 TL.
Moondrop rays - alinmaz. 4.700 TL.
Moondrop aria II - alinmaz. - 5.000 TL.
Kiwi ears cadenza - alinir. - 1.800 TL.
7Hz elua Ultra - alinir. - 1.500 TL.
7Hz Zero: 2 - alinir. - 1.300 TL.
7Hz G1 - alinir. 1.600 TL.
7Hz sonus - alinir. - 3.300 TL.
Dunu kima 2 - alinmaz. - 7.000 TL.
Dunu titan s - alinmaz. - 3.800 TL.
Dunu titan S2 - alinmaz. - 4.700 TL.
Tangzu WAN'er s. G. Iı - alinir. - 1.300 TL.
Letshuoer S12 - alinmaz. - 7.000 TL.
Celest wyvern Black remaster - alinir. - 1.800 TL.
Celest wyvern qing - alinir. - 1.400.
Ziigaat lush - alinir. - 8.000 TL.
IEM'leri buradan inceleyebilirsiniz.
7Hz G1.
The Odyofil'İn Eq rehberini izleyip Eq yap bence.G1'den hiç memnun kalamadım. Hakikaten çok patlak geldi bana. Müzikte bas zaten duyamıyorum ama oyunda elimdeki silahın patlaması bile düzgün gelmiyor. Ses kasamıyorum. Ee hem müziği -hadi müzik neyse- hem de oyunu iyi duymak için sese yükleniyorum. Bu sefer de kulaklar alev alıyor. Çıkarınca başım dönüyor. Bilmiyorum sorun bende mi ama "işlevsiz" düzeyde performans alıyorum. Veya benim kulaklar dandik. Tavsiyeleriniz olursa, mutlaka bekliyorum.
Elua daha basslı bir ses profiline sahip. 3.5 mm'nin dezavantajı bulunmuyor. Telefonda kullanmak için Type-C dönüştürücü lazım.Elua Ultra modeli sizce nasıl?
Kullanım amacım oyundan çok müzik odaklı olacak ama 2'si arasında kararsız kaldım.
Başka model öneriniz varsa onlara da açığım. Son olarak 3.5mm kulaklıkların dezavantajı bulunuyor mu?
DAC + EQ lazım gibi.G1'den hiç memnun kalamadım. Hakikaten çok patlak geldi bana. Müzikte bas zaten duyamıyorum ama oyunda elimdeki silahın patlaması bile düzgün gelmiyor. Ses kasamıyorum. Ee hem müziği -hadi müzik neyse- hem de oyunu iyi duymak için sese yükleniyorum. Bu sefer de kulaklar alev alıyor. Çıkarınca başım dönüyor. Bilmiyorum sorun bende mi ama "işlevsiz" düzeyde performans alıyorum. Veya benim kulaklar dandik. Tavsiyeleriniz olursa, mutlaka bekliyorum.
EW300 alinmaz bu arada. EG280 ve EA500LM varken. Klean alinir.DAC + EQ lazım gibi.
OOOO SIMGOT + KEFINE'LAR GELMIŞ. KEFINE KLEAN - NET ALINIR
SIMGOT EW300- NET ALINIR