Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

KZ almazdım o paralara asla. Yurt dışı alışverişi devam etseydi 300-500 TL'ye bir sürü KZ IEM'i alınıyordu. İade et bence, o fiyata tangzu var Zero 2 var birkaç tane daha var seçenek çok.

Selam. Butceni belirtirsen yardimci olurum. Ana kullanim amaci oyun olacaksa KZ onermem.
1500 civarı ama almışken zorlayabilirim. Kasamda type c portu yok ama zamanında aldığım type a to type c adaptör var. Bu sese etki etmez ise ona göre öneri de alabilirim. Bugün Apple'ın şu ürününü de aldım IEM'ler için. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7MN4W7H
KZ almazdım o paralara asla. Yurt dışı alışverişi devam etseydi 300-500 TL'ye bir sürü KZ IEM'i alınıyordu. İade et bence, o fiyata tangzu var Zero 2 var birkaç tane daha var seçenek çok.
Yurt dışı alışverişi devam etseydi ShenzhenAudio ile illa bi şeyler kapardım da işte... Bütçe dediğim gibi 1.5k civarı ama almışken biraz daha zorlayabilirim. Yeter ki ses kasma konusunda bana istediğimi versin. Extract Shooter oyunlarda sesi alamayıp ölmek çok can sıkıcı olabiliyor.

Oyun icin Elua Ultrayi oneririm.

IEM'ler zaten müzik için yapılıyor nasıl saf oyun olsun?

Müzik için yapılıyor diye bir şey yok. İlk zamanlarda öyle olabilir, fakat şu an oyun konusunda ileri giden çok IEM var. Oyun odaklı çok IEM var. Oyunda çok iyi müzikte çok kötü demiyorum tabii bunlar için. Oyun performansı müzik performansından iyi olan IEM'ler var ondan bahsediyorum. Ve oyunda iyi olması için müzikte kötü performans vermesine de gerek yok.

Bu öneriler arasından hangisini en çok tercih edersiniz oyun performansı anlamında. Biraz yüksek sese de ihtiyacım var çünkü işitme kaybım var dönemsel olarak. Gerçi onu kompressor ile de hallederim dicem o zaman da bazen sesler frekanslar birbirine giriyor. Dediğim gibi Extraction Shooter türü oynadığım için sesler çok kıymetli ses kasabilmek en ön planda. Şarkı dinlemek için farklı aygıtlarım var zaten hiç dert problem değil bana müzik performansının kötü olup olmaması.

Bir de son olarak Type C bir kulaklık alırsam şayet, onu kasama Apple çevirici üzerinden bir daha çevirerek(a to c) bağlamam lazım çünkü kasada Type C portu yok. Bunun sese etkisi olur mu?

Elua Ultra 2.000 TL'ye kadar en iyisi diyorlar. Gecmis olsun. Bence donusturucu kullanma. Duz jak girisli IEM'leri tercih etmeni oneririm.

Tangzu wanerin ses seviyesi bayağı yüksek. Onun garantisini verebilirim, 90a bile alamazsın yüksek ihtimalle. Eluayı bilmiyorum ama onun da yüksektir yüksek ihtimalle, düşük sesli IEM görmedim. Dönüştürücünün sese etkisi olmaz, benim kullandıklarım kötü yapmadı en azından. Ama jak alırsan daha iyi, Type-C ve jakın arasındaki tek fark ses yüksekliği çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…