Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

Elua Ultra 2.000 TL'ye kadar en iyisi diyorlar. Gecmis olsun. Bence donusturucu kullanma. Duz jak girisli IEM'leri tercih etmeni oneririm.

Anakartı falan değiştirmeyi düşünüyorum, Type C alsam şimdilik çevirici ile idare etsem daha mantıklı değil mi? Bazıları dönüştürücünün etkisi olmaz tek yaptığı USB A çıkışını C çıkışına çevirmek diyor kimisi etkisi var diyor anlamadım ben de valla.

Hocam kulaklığın Type-C versiyonu yok ki orasını çözemedim. Onun dışında dönüştürücünün ben de etkisi olmaz diye biliyorum. Uzun süre kullanmıştım dönüştürücü ile.

Etkisi olmaz. Kullanabilirsin o sekilde. Olsa olsa ses seviyesi bir ki dB daha kisik olur o kadar.

Hocam kulaklığın Type-C versiyonu yok ki orasını çözemedim. Onun dışında dönüştürücünün ben de etkisi olmaz diye biliyorum. Uzun süre kullanmıştım dönüştürücü ile.
Senin önerin olan Wan'er'in stokları yok zaten hocam. Onun için @Simon hocanın önerisi olan Elua modeline bakıyorum onda da teknik bilgi olarak ve görsel olarak yer vermemişler de fotoğraflı yorumlarda Type C duruyor ondan dolayı demiştim.

Ahaha çok pardon bu arkadaş da benim aldığım çevirici ile bağlamış telefona dikkatli bakınca farkettim şimdi.

Evet dönüştürücü o. Kulaklık jak.

@deiinzz @Simon dostlar tekrar selam. Günlerdir bu işe kafa patlatıyorum. Yerli yabancı olabildiğince araştırmaya, görsel ve yazılı kaynaklara bakmaya çalıştım da işin içinden gerçekten çıkamıyorum. En son listemde şu üçü var: Zero:2 - Wan'er ve Elua Ultra. Benim için müzik ve film performansının falan hiç değeri yok yalnızca oynadığım oyunlarda ses kasabilmek tek derdim. Onun için bu üçü arasından hangisinde seçim yapmalıyım?

Yapay zekalara (GPT/Gemini/Grok) liste verdim hepsi bambaşka sıralama yaptı. Kurtulmak istiyorum bu işten artık

Oyun için direkt bunu öneririm. Benim bizzat kullandığım IEM. Fakat biraz çıkman lazım. Type-C versiyonu var şu an stokta.

O fiyatlara şimdilik çıkmayı düşünmüyorum hocam. En azından şimdilik. Farklı masraflarım da var çünkü. Bu üçü arasında ne diyosun kafam allak bullak oldu.

Waner ile elua ultranın ses profilleri benzer, o yüzden kullanıcı yorumuna bakmak lazım. Ben bakmadım fakat @Simon sanırım bakmıştı elua daha iyi diyordu. Ve bu kadar kafa yormana gerek yok hocam, ben de çok kulaklık kullandım. Oyunda aşırı fark hissetmezsin bunların arasında.

Normalde bu kadar kafa yormazdım da ne bileyim biraz takıntı yaptım açıkçası. Wan'er alayım o zaman ya 2 hafta sonra stok gelecekmiş galiba. Apple Dac ile kullanıcam 3.5mm mi alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…