Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

O fiyatlara şimdilik çıkmayı düşünmüyorum hocam. En azından şimdilik. Farklı masraflarım da var çünkü. Bu üçü arasında ne diyosun kafam allak bullak oldu.
Elua Ultra hepsinden daha iyi. HBB ayarlamıştı tuning'i. Crinacle beğenmişti. Ayrıca bu IEM basshead'a yakın bir tonlamaya sahip. Bass konusunda sağlam. Çoğu kişiyi memnun eder.

Elua Ultra hepsinden daha iyi. HBB ayarlamıştı tuning'i. Crinacle beğenmişti. Ayrıca bu IEM basshead'a yakın bir tonlamaya sahip. Bass konusunda sağlam. Çoğu kişiyi memnun eder.
Ses kasma konularında bass çok istenmeyen bir şey değil miydi hocam iki günlük hevesimle size şey yapıyormuş gibi olmayayım da. Dediğim gibi tek gayem ses kasamadığım için gereksiz yere ölmemek.

Ses kasma konularında bass çok istenmeyen bir şey değil miydi hocam iki günlük hevesimle size şey yapıyormuş gibi olmayayım da. Dediğim gibi tek gayem ses kasamadığım için gereksiz yere ölmemek.
Rekabetçi oynuyorsan, evet bass'ın subwoofer şeklinde olması fazla iyi olmaz. Natural bir şey lazım. Celest o konuda iyi.

Hocam ben de iem kullanmak istiyorum sırf size sormak için hesap açtım. Kasamda type-c girişi var ve mikrofonlu bir iem lazım bana, anakartım prime b650m-k büyük ihtimal düzgün bir ses kartı yok. Bütçem 1500 civarı çok çıkmak istemiyorum, bir şeyler önerirseniz çok sevinirim.

Moondrop CHU II'yi 2024 sonunda Shenzhenaudio'dan $19 fiyatıyla almıştım ve hala kullanıyorum, tek sıkıntısı inanılmaz oksitleniyor, uzun kullanımda temizlemek için pedi çıkarttığımda bakır olan her yeri komple masmavi olmuştu, tabii nemli ortamda bulunduğu için normal sizde böyle olmayabilir, onun dışında her türlü işimi görüyor, sağlamdır, tavsiye ederim.

Type c girişli alırsan anakartın çok önemi kalmıyor. Bu bütçede tangzu waner 2 type c, artarsa kefine klean type c.

WAN er 2 al geç kardeşim.

Gec cevap icin uzgunum. Wan er 2 bence senin icin dogru tercih olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…