Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

Elua Ultra'nin basslari hatirladigimdan daha ucukmus. Oyun icin G1 daha iyi olur.
Hocam merhabalar 3. sorum olacak ama dara düştüm diyelim. Wan'er 2 geldi çok güzel kulaklık ama kablosu aşırı kısa, type-c mikrofonlu ucuz bir kablo alternatifi yok mudur hiç? Veya type c uzatıcı falan mı almam lazım? İnternette nedense bulamadım tam olarak.

Hayirli olsun. Alternatif kablo veya uzatici yok maalesef bizim ulkede bildigim kadariyla.

Elua Ultra'nin basslari hatirladigimdan daha ucukmus. Oyun icin G1 daha iyi olur.

Ben de ona şaşırdım hocam, uçuk hakikaten. Bass odaklı isteyenlere bile önerilebilir.

Hocam böyle bir şey alabilirsin ama mikrofon aktif olmaz. Mikrofonu kullanıcaksan 2 tane dönüştürücüyle bağlamak gerekebilir.

Şu konuda katılmıyorum. Bence Moondrop Rays alınır. 4700TL'ye ses kartı + uzatma kablosu içerisinde geliyor.

Bosuna israf olur. Klean icin ses karti gerekmiyor.

Hocam bu arada WAN er 2 de beyazla siyah renginin arasında fark var mış siyahta mikrofon yokmuş haberin olsun ben bilmiyordum yani sen belki biliyorsundur ama önerirken beyaz diye bastırırız.

@Simon hocam selam sana danışmak istedim. Kiwi ears forteza-topping Audio DX1 ikilisini kullanmaktayım memnunum ancak 10-14K bandına müzik ve CS2 için önerebiliceğin kulaklık var mı? Kiwi ears orchestra Lite düşündüm ama senin de düşünceni merak ediyorum. Dediğim gibi memnunum fortezadan ama 1-2 gömlek üstü bir orta-üst segment IEM tavsiyesi istiyorum.

Merhaba. Ses kartin bayagi iyi bence. IEM olarak bunlari onerebilirim.

Tizlerde oldukca basarili. Daha cok Rock/Metal tarzi agresif ve detay isteyen muziklerde oneriliyor. Fiyati da diger urunlere gore daha uygun.

Notr tuninge sahip. Crinacle ortakliginda ve eski GizAudio calisani Timmy tarafinda tonlandi. Gayet iyidir.

Bass performansi ve tizleri guclu. Crescent'in Odyssey 2'den daha farkli yapan sey tizlerin daha temiz ve basslarin daha dolgun olmasi.

Orchestra Lite'in bu IEM'lerden ustun oldugu tek sey vokal performansi. Geriye kalan tuning, scale, overall smoothness gibi konularda diger uc IEM daha basarili.

Benim tercihimi soracak olursan ben S12 Ultra alirdim. Fakat oyun icin almazdim. Oyun icin notr olmasindan dolayi ZiiGaat Odyssey 2 alirdim.

Sen EW200 mü kullanıyordun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…