cafly Başarılı Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 9 23 Şubat 2026 #221 Simon dedi: Rica ederim. Seciminde bol sans. Genişletmek için tıkla... Hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Delci önermemenizin sebebi nedir acaba ?
Simon dedi: Rica ederim. Seciminde bol sans. Genişletmek için tıkla... Hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Delci önermemenizin sebebi nedir acaba ?
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.531 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 23 Şubat 2026 #222 cafly dedi: Hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Delci önermemenizin sebebi nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Sorun degil. Rahatsiz olmadim. Delci'nin eski versiyonu Kefine Klean'den bile daha geride kalan bir IEM. Fiyat farkina bakilinca alinmasi icin bir sebep gormuyorum.
cafly dedi: Hocam çok rahatsız ettim kusura bakmayın. Delci önermemenizin sebebi nedir acaba ? Genişletmek için tıkla... Sorun degil. Rahatsiz olmadim. Delci'nin eski versiyonu Kefine Klean'den bile daha geride kalan bir IEM. Fiyat farkina bakilinca alinmasi icin bir sebep gormuyorum.
2 26418 Çalışkan Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 74 Beğeniler 47 25 Şubat 2026 #223 https://youtube.com/@glennganeaudio?si=45y7VwSnsTszTsJ_