Detaylar
Kim cevapladı?Kargoya verildikten sonraki gün geliyor %90 ihtimalle. Kargoya verilme süresi de genelde 1 gün ama yoğunluğa göre değişebilir. Saat 14'ten önce verirsen aynı gün kargoya da verilebilir. Sonrasında verirsen sonraki gün kargoya verilir. Ben pazartesi ürün aldım örneğin saat 2'den sonra. Salı kargoya verildi. Şu an da dağıtımda. Süreç böyle hep. Pazartesi günü saat 2'den önce sipariş etseydim, salı günü gelecekti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargoya verildikten sonraki gün geliyor %90 ihtimalle. Kargoya verilme süresi de genelde 1 gün ama yoğunluğa göre değişebilir. Saat 14'ten önce verirsen aynı gün kargoya da verilebilir. Sonrasında verirsen sonraki gün kargoya verilir. Ben pazartesi ürün aldım örneğin saat 2'den sonra. Salı kargoya verildi. Şu an da dağıtımda. Süreç böyle hep. Pazartesi günü saat 2'den önce sipariş etseydim, salı günü gelecekti.
Ben 20 Ocak'ta siparişi verdim, onaylandı verilmedi. Bekliyorum, inşallah hayırlısı ile gelir.
Ben 19 Ocak tarihinde verdim, 20 Ocak'ta onaylandı verilmedi, bekliyorum inşallah hayırlısı ile gelir.
Hangi ürünü aldın, ön sipariş olabilir belki.
RS6 ve mouse pad 20 Ocak gece yarısı siparişi verdim.
RS6 ve mouse pad 20 Ocak gece yarısı siparişi verdim.
Mouse pad de hangi mouse pad hocam.
Storm olan.
Ön siparişte değilmiş o da. %90 bugün kargoya verilir diye düşünüyorum ben. O da olmadı yarın kesin verilecektir. Yani hafta bitmeden elinde olur büyük ihtimalle.
Ön siparişte değilmiş o da. %90 bugün kargoya verilir diye düşünüyorum ben. O da olmadı yarın kesin verilecektir. Yani hafta bitmeden elinde olur büyük ihtimalle.
İnşallah vallahi, heyecanlandım
Şehrinize göre değişir. İstanbul içi Aras ile ertesi günü gelebiliyor. Diğer şehirler için yakınlığa göre ortalama kargoya verildikten 2~3 gün sonra teslim edilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-