muhammetscq

Çalışkan
Oyunu geçenlerde Xbox üzerinden satın alıp indirdim.

Lakin başlıkta dediğim gibi fazla zor. Oyun ona buna ceza kesiyor. Oyunu ilk indirdiğimde birkaç yarış yapmıştım ve sadece o zaman bir yarışta ilk 3'e girebilmiştim. Şu an ilk 10'a girmek bile eziyet. Sürekli ceza kesip duruyor. Ben nasıl yarış kazanayım ki?

Hani gerçekçi sürüş falan desen. YouTube üzerinden arada gerçek ralli videoları izliyorum adamlar bayağı bayağı yoldanda çıkıyor bir şeylerede çarpıyor. Şimdi durum böyleyken neyin gerçekliğini uygulamaya çalışıyorlar?

Elimden geldiğince temiz bir sürüş yapmaya çalışıyorum ama araç spin atıyor, bir yerlere çarpıyor, arada istemizce kontrolden çıkıyor.

Oyunu geçenlerde Xbox üzerinden satın alıp indirdim.

Lakin başlıkta dediğim gibi fazla zor. Oyun ona buna ceza kesiyor. Oyunu ilk indirdiğimde birkaç yarış yapmıştım ve sadece o zaman bir yarışta ilk 3'e girebilmiştim. Şu an ilk 10'a girmek bile eziyet. Sürekli ceza kesip duruyor. Ben nasıl yarış kazanayım ki?

Hani gerçekçi sürüş falan desen. YouTube üzerinden arada gerçek ralli videoları izliyorum adamlar bayağı bayağı yoldanda çıkıyor bir şeylerede çarpıyor. Şimdi durum böyleyken neyin gerçekliğini uygulamaya çalışıyorlar?

Elimden geldiğince temiz bir sürüş yapmaya çalışıyorum ama araç spin atıyor, bir yerlere çarpıyor, arada istemizce kontrolden çıkıyor.
- Kontrolleri Gözden Geçirin: Oyun içindeki kontrollerin ayarlarını gözden geçirin. Hassasiyeti artırmak veya azaltmak, sürüş deneyiminizi iyileştirebilir. Ayrıca, kontrolleri kişisel tercihlerinize göre özelleştirin.

- Eğitim Modu Kullanın: Oyunun eğitim modunu veya sürüş derslerini deneyin. Bu modlar genellikle daha az basınç altında pratik yapmanızı sağlar ve temel teknikleri öğrenmenizde yardımcı olur.

- Araç Ayarlarını İnceleyin: Araç ayarlarını kontrol edin. Süspansiyon, fren ve lastik ayarları gibi bileşenlerde ince ayar yaparak aracınızın yol tutuşunu geliştirebilirsiniz.

- Yarış Stratejisi Geliştirin: Yarış sırasında daha fazla strateji izleyin. Hızınıza dikkat edin, en iyi viraj alma tekniklerini öğrenin ve en iyi çizgiyi bulmaya çalışın. Acele etmeden, dikkatli bir şekilde ilerlemeye çalışın.

- Yarış İçi Dikkat: İlerlemenizi kaybetmemek için diğer araçlarla aşırı yakın temasta bulunmamaya çalışın. Rakiplerinizi geçmek için uygun anları bekleyin ve gerekirse yavaşlayın.

- Yarış Sonrası Analiz Yapın: Yarışları tamamladıktan sonra performansınızı analiz edin. Hatalarınızı not alın ve tekrar etmeyecek şekilde stratejinizi geliştirin.

- Online Topluluklarda Yardım Alın: Oyunun hayranlarının bulunduğu forumlara veya sosyal medya gruplarına katılın. Başkalarının deneyimlerini ve taktiklerini öğrenmek faydalı olabilir.

- Sakin Olun ve Pratik Yapın: Stres yapmadan devam edin. Sabırlı olun ve deneyim kazandıkça oyun içerisinde daha iyi performans göstereceksiniz. Pratik yapmak en önemli unsurdur.

Bu önerileri deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz. Başarılar dilerim!

Simülasyon çünkü. En azından G29 gibi bir direksiyon setiyle ve gerçekten odaklanarak sürmek gerekiyor. Öyle alayım klavyeyi-kolu kafa dağıtayım oyunları değil, WRC de öyle Dirt Rally de öyle. Forza'da M5 alıp tüm haritayı bağlaya bağlaya gezerken Dirt Rally gerçekten zorluyor. :) En ufak hatanda takla atarken bulabiliyorsun kendini, tabii oyun olduğu için normal olarak bol bol da risk alıp uçlarda sürmeye çalışıyorsun, zor yani normal. Co-pilota iyi uyup hatasız sürmek gerekiyor.

Simülasyon çünkü. En azından G29 gibi bir direksiyon setiyle ve gerçekten odaklanarak sürmek gerekiyor. Öyle alayım klavyeyi-kolu kafa dağıtayım oyunları değil, WRC de öyle Dirt Rally de öyle. Forza'da M5 alıp tüm haritayı bağlaya bağlaya gezerken Dirt Rally gerçekten zorluyor. :) en ufak hatan da takla atarken bulabiliyorsun kendini, tabii oyun olduğu için normal olarak bol bol da risk alıp uçlarda sürmeye çalışıyorsun, zor yani normal. Co-pilota iyi uyup hatasız sürmek gerekiyor.

Hocam zorluk derecesini anlarım öyle Forza vari bir oynanış beklemiyordum ama o süre cezaları var ya.. Yani küfür etmemek elde değil ufak bir hata yaptın mı artık toparlamak çok zor. Zır pırt süre cezası kesiyor. En son cidden bunalıp sildim.