Makine Çeviri WWE 2K26 Türkçe yama çalışması

sbbo

Yetkin
Yer
Windhelm
WWE 2K26 için Türkçe yama projemiz aktif olarak devam etmektedir. Oyunun menüleri, kariyer modu, MyRise senaryoları ve diğer metin içerikleri Türkçeye çevrilmektedir.

Proje Durumu ve Yama Bilgileri
  • Çeviri: Devam Ediyor
  • Test Süreci: Devam Ediyor
  • Türkçe Karakter Desteği: Aktif (Ç, Ş, Ğ, Ü, Ö, İ)
  • Türkçe yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.

Konu içerisinde paylaşılan ekran görüntüleri Türkçe dil dosyalarının oyuna başarıyla entegre edildiğini göstermektedir. Yama tamamlandıktan sonra son sürüm ve kurulum dosyaları bu konu üzerinden paylaşılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kimse WWE serisini umursamıyordu, sizin yapmanız takdire şayan. Kolay gelsin

Çeviri size mi ait?
Çeviri için yapay zekadan yardım alıyoruz hocam. Proje bize ait.

Hiç kimse WWE serisini umursamıyordu, sizin yapmanız takdire şayan. Kolay gelsin
WWE benim için çocukluğumun en güzel günlerinden kalan en özel anılardan biri. Küçük yaşlardan beri büyük bir heyecanla takip ettiğim bu evren yıllar geçmesine rağmen ilgimi ve sevgimi kaybetmedi. Bugün hâlâ WWE'yi izlemeye ve gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyorum.

WWE 2K26 oynarken aklıma bir fikir geldi. "Bu oyununda Türkçe yaması yapılmalı." düşüncesiyle bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Şu anda arkadaşımla birlikte oyuna kapsamlı ve kaliteli bir Türkçe yama kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Allah'ın izniyle herhangi bir aksilik yaşanmadığı takdirde bu projeyi başarıyla tamamlayacak ve hazırladığımız Türkçe yamayı sizlerle buluşturacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…