Alınır mı? PlayStation 5'e MFS 24 aldım. Bilgisayara da X-Plane 11-12 alasım var. Fakat yorumları okudum, her şey paralı diyorlar. Yani oyunu alıp bir de uçaklara para vereceksem, anlamı yok.
X-Plane çok kaliteli bir simülasyondur. Fizik açısından diğer tüm uçuş simülasyonlarını sollar. Boeing için ücretsiz Zibo 737 modu var, kalitelidir onu kullanabilirsin onun dışında Airbus'ta Toliss var bildiğim diğerlerini pek bilmiyorum.
MSFS'de grafik açısından diğer simülasyonlardan önde. Yine MSFS'de ücretsiz FlyByWire Airbus var ancak bazı buglar mevcut, paraya kıyarım dersen Fenix alabilirsin.
X-Plane çok kaliteli bir simülasyondur. Fizik açısından diğer tüm uçuş simülasyonlarını sollar. Boeing için ücretsiz zibo 737 modu var, kalitelidir onu kullanabilirsin onun dışında Airbus'ta toliss var bildiğim diğerlerini pek bilmiyorum.
MSFS'de grafik açısından diğer simülasyonlardan önde. Yine MSFS'de ücretsiz flybywire Airbus var ancak bazı buglar mevcut, paraya kıyarım dersen fenix alabilirsin.
Türk uçaklarından kastınız nedir anlamadım. Sisteminiz X-Plane 12'yi kaldırmayabilir, onun yerine X-Plane 11'i deneyebilirsin. Başka simülasyon istersen P3D de var.