0xraptoRwave

Üstün
Makaleler
1
Yer
İstanbul
  • İşlemci: AMD Athlon II X2 245 2.90GHz
  • RAM: 2GB DDR2 800MHz 1X2
  • HDD: 500GB Toshiba 7200RPM
  • Ekran kartı: Zotac GeForce 9500GT 1GB GDDR3
  • Anakart: Gigabyte GA-M61PME-S2P Rev1.3
Bu sisteme hangi Windows sürümünü kurmalıyım sizce? Ne önerirsiniz?

Linux kurman daha mantıklı olur. Eski sürüm Windows kurduğunda çoğu program destek vermediği için çalışmaz.
Hocam aktif kullanmıyorum zaten aktif kullandığım sistem imzada bulunuyor. Köşede duruyor sistem, ara ara kullanıyorum eski verileri ve fotoğrafları yedeklemek için.

Hocam aktif kullanmıyorum zaten aktif kullandığım sistem imzada bulunuyor. Köşede duruyor sistem, ara ara kullanıyorum eski verileri ve fotoğrafları yedeklemek için.
O zaman çok da sık kullanılmayacksa Windows 8.1 falan kurabilirsin, kullanımı daha kolay gelir muhtemelen Linux tecrüben yoksa.

• İşlemci: AMD Athlon II X2 245 2.90GHz
  • RAM: 2 GB DDR2 800MHz 1x2.
  • HDD: 500GB Toshiba 7200RPM.
  • Ekran kartı: Zotac GeForce 9500GT 1GB GDDR3.
  • Anakart: Gigabyte GA-M61PME-S2P rev1.3
Bu sisteme hangi Windows sürümünü kurmalıyım sizce? Ne önerirsiniz?

Hocam tavsiyem bunu kurmanız Windows 7 Home Premium ama Full güncel ve çoğu programları açar arada bende bu ISO ile format atıyorum bu ISO'nun 64 Bit'i de var ama sizin sisteme 32 Bit daha iyi gider.

Linux hep öneriliyor ama çoğu dağıtımı eski laptopuma denedim ancak Windows 7 Lite kadar etkili olmamışlardı, iyi bir kaynaktan Windows 7 Lite bulup indirin derim bundan önce neredeyse çoğu dağıtım da sıkıntı yaşadım.

Linux hep öneriliyor ama çoğu dağıtımı eski laptopuma denedim ancak Windows 7 Lite kadar etkili olmamışlardı, iyi bir kaynaktan Windows 7 Lite bulup indirin derim bundan önce neredeyse çoğu dağıtım da sıkıntı yaşadım.

Q4OS de iyi hocam ama Windows 7 Home Premium bence bayağı hafif bir sürüm.