Bu yok, X870 Toma'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını Beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 Beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabi ki, hepsi mazide kaldı.
Bu yok, X870 TOMA'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabii ki, hepsi mazide kaldı.
Bu yok, X870 TOMA'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabii ki, hepsi mazide kaldı.
13.5k ya Tomahawk alayım geçeyim ya bunun sonu yok gibi. 15'e ROG var onu alayım desem 16 ya X870 Tomahawk var en iyisi bir yerde durmak. Orası B850 Tomahawk.
Bu X670e gen5 işte, Tomahawk segmentinde. Ne eksiği var ondan senin için, karşılaştır özelliklerini. USB4, Type-C, Wi-Fi 7 önemli değil ki senin için. Ekstra para verme.